Skocz do zawartości

Nowe koszulki

Psik

Rekomendowane odpowiedzi

https://wielkopolska.naszemiasto.pl/artykul...id.html#galeria

Co sądzicie o nowych koszulkach?

O ile projekt mi się nawet podoba (są jakby takie 'lekkie' ale i nowoczesne wizualnie) to brak orzełka jednak kompletnie dołuje...

Z przeszłości zostały jeszcze: Katalog Turystyczny, s3zow.pl
Blog o pozycjonowaniu i optymalizacji prowadzę pod adresem: https://zeid.pl

Ani ziębi, ani chłodzi. Będzie orzełek, logo PZPN, czy podobizna Listkiewicza, to nadal jedno pozostaje niezmienne - sport powinien być sportem, a nie czymś zrównywanym do "Wielkiej Sprawy Narodowej". Jest orzełek? Spoko. Nie ma? Też spoko. Byle zaczęli grać ciekawie. A ze grają tak jak grają, to dostali koszulki z wielkim minusem z przodu :)

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

Jako iż nie jestem zbytnio fanem piłki kopanej to koło nosa mi lata w czym oni grają... Bo stroje i nazwiska niestety nie grają...

Z drugiej strony iż często bywam zawodnikiem Reprezentacji Polski to jest duma kiedy zakładasz koszulkę z orzełkiem na piersi...

Piłka kopana to nie sport tylko bagno do wyciągania pieniędzy i wcale mnie nie dziwi ze nie ma tam standardowego orzełka.

Trenuj według planów treningowych https://fitmade.pl/plany-treningowe/ - od FITMADE

Nie do końca Twoje, bo za to płacą sponsorzy. Nie zmienia to faktu, że powinni sobie tworzyć swoją reprezentację i najbliższy mecz powinien być między Włochami i PZPN, a nie reprezentacją Polski. Wiem, że inne federacje już jakiś czas temu wprowadziły swoje logo itd, ale czy u nich są takie akcje z federacjami jak tutaj?

PS. Działacze PZPN formalnie chyba nie dostają żadnych pieniędzy jako wynagrodzenie. Bonusy w wysokości kilkudziesięciu tysięcy PLN miesięcznie zawsze można nazwać bonusami za wzorową działalność*.

*nie twierdzę, że takie otrzymują :)

UEFA i PZPN to takie własne państwo samotna wyspa niezatapialni.

Zdaje się, że któraś szwajcarska drużyna się wzięła za UEFA i wygrywa po kolei wszystkie sprawy sądowe. Więc nie tak do końca nietykalni, ale trzeba mieć odwagi i determinacji, żeby tak wojować.

No cóż, będzie szum i hałas przez kilka tygodni, po czym i tak wszyscy pójdą na mecz, albo obejrzą go w telewizji. Wszystko wróci do normy i pan prezes będzie z zadowolenia pokazywał swe sztuczne uzębienie. W końcu piłka nożna to polski sport narodowy, a Lato coraz bardziej pokazuje, jak można grać kibicom na nosie :)

Szukam aktualnego właściciela domeny filmside.pl

Proszę o kontakt na PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności