Skocz do zawartości

Polska branża SEO!

CezAre

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiecie o co chodziło? A o to, że przy okazji akcji "kojotek" oberwało się również Czarkowi i firmie. Przedmiotowy art to nic innego jak ośmieszenie ludzi z branży SEO i udowodnienie (chyba najbardziej sobie), że posty na PIO nie wiele znaczą ponieważ piszą je ludzie "bylejacy" nic nie znaczący, którzy do niczego nie doszli - to moje odczucie :)

dokladnie o to chodzi

@siler - ale to jest wlasnie kontynuacja kojotkostory pisana przez "uznanych i wielkich swiata sem"

pozycjonowanie - interwencja

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Nie wspomnę o przedstawianiu się Tomka i Ciebie Czarku na wielkim pniu w kręgu, ponieważ nikt inny nie dał się w to wrobić. No i oczywiście mecz piłki nożnej. ;-)

Są nawet fotki z tego "Mamy Cię!" na naszym profilu facebookowym… https://www.facebook.com/media/set/?set=a.3...6472&type=3 :)

Żeście nas wkręcili! ;)

Wyjątkowe szkolenia o marketingu internetowym!

Współorganizowane przez

SprawnyMarketing.pl

Skrobnąłem artykuł odnoszący się bezpośrednio (i mocno linkujący) do Forum i społeczności PiO, myślę zatem że wiele osób nowych a także forumowych wyjadaczy będzie zainteresowanych lekturą:

https://www.sprawnymarketing.pl/artykuly/hi...j-branzy-seo-d/

Pozdrawiam

Czarek :)

Brakuje mi tu tylko widoku Twoich łez. Prawdziwy facet przyjmuje takie porażki na klatę i jedzie dalej, udowadniając wszystkim, że ma jaja a nie wyżala się na blogaskach. Nie ma się jednak co dziwić, wszak świat niewieścieje.

W kwestii pojawiających się zarzutów…

• Przy okazji "akcji Koyotek" wielu młodych zupełnie nie wiedziało kto to kobis, szook i inni co było widać to także w wątku Kto jest kim… a z sygnałów ktore teraz otrzymuje widze ze sporo osob docenia tak zebrane informacje w poszukiwaniu korych normalnie musieliby przekopywac PiO przez kilka dni. Mi pisania artykułu też zajęło 2-3 wieczory.
  • Artykuł powstał głównie po to żeby przypomnieć młodszym o ludzikach działających w branży od lat - nie ma nigdzie spisanej w podobny sposob historii PiO. Zdaje sobie tez sprawe ze nie jestem idealnym kandydatem do opisywania przeszłości PiO, prosiłem m.in. Michała o pomoc w tym zakresie. Zachęcam niezadowolonych do spisania swojej wersji wydarzeń.
  • Kolejny cel to blogi, które osobiście uwielbiałem a których już nie ma i pewnie wielu o nich zapomniało.
  • Artykuł miał takżę na celu pokazac także aby z dystansem podchodzic do "afer PiO" bo czas wszystkich i wszystko weryfikuje - tak samo niech będzie z tym artykułem.
  • Artykuł miał byc i moim zdaniem jest krytyczny wobec Piotra Kipera, mnie też w pewnym sensie oszukał m.in dlatego nie należe do HackSEO any more :)

Wyjątkowe szkolenia o marketingu internetowym!

Współorganizowane przez

SprawnyMarketing.pl

Juz nie przesadzajcie, ciekawy wpisik wraz z przypomnieniami paru sytuacji z dawnych lat, ja juz przykladowo niemal zapomnialem o blogu wujka wnyka nusze przyznac ze wyczekiwalem nowych wpisow :)

Kody -25% na hosting w biznes-host.pl

@mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik

To były czasy.... prawda jest taka, że wtedy co by nie mówić był całkiem inny klimat i ludzie...

Było lepiej w pewnym sensie ... no i najlepsze spotkanie SEO ;-)

Pozdrawiam, (-;

www.topposition.pl - Top Position

tp468x60_banerrr.png

Co się stało z artykułem? Jest nieprawidłowe przekierowanie tylko na nim, pozostałe się wczytują.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności