Skocz do zawartości

Polska branża SEO!

CezAre

Rekomendowane odpowiedzi

Artykułu nie da się przeczytać, ale ja patrząc na zajawkę "Historii polskiej branży SEO", czyli zarzyganego pokemona z PIO, czuję się jakby ktoś uraził moje uczucia religijne (a jestem niewierzący). Takie rzeczy nie przechodzą w szanujących się serwisach. Myślę że jeśli ktoś chciał urazić dużą grupę ludzi - to mu się udało.

------

Po przeczytaniu cofam :crazy: Odnoszę wrażenie że autor raczej się broni niż atakuje :D A ilustracja niezbyt udana...

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Artykuł działa ponownie, faceplus Jeża nabijał nam astronomiczne ilości +1 i FB Like.

Wyjątkowe szkolenia o marketingu internetowym!

Współorganizowane przez

SprawnyMarketing.pl

"rozumiem ze to ma byc jakas dziwna obrona kojotka czy cos w tym stylu, gdyz mam wrazenie ze kazdemu sie oberwalo, ale jakos o kobisie czy kiperze zadnego negatywnego oddzwieku"

W sumie to ja odniosłam podobne wrażenie, a to temu ostatniemu powinno się ostro oberwać i to tak, aby nikt nie miał wątpliwości, że po nim pojechaliście.

A tak w ogóle to mnie się w tym artykule spodobało, że w końcu na Sprawnym pojawił się tekst z dużym poczuciem humoru. Zawsze było tam tak strasznie oficjalnie ;-)

o masz, strasznie dużo patosu ostatnio w tym dzialie, i co raz więcej leniuchów, co to nie chcą pracować, tylko przesiaduą na Pio. (w tym ja, oczewiście:)

i im dalej, to co raz więcej liter, akapitów i podstron.

a wrok niestety już nie ten co kiedyś.

wnosze o opcje do tak długich topików jak ten i poprzednie w rodzaju kto jest kim robić strzeszczenie, jak na sciaga pl. żeby nie brnąć przez długie posty porachunkow.

Czy dobrze zrozumiałem Iż art można BYłoby streścić mniej więcej w ten sposób:

Cezary jest git, Xann jest rzekomo bee, a w PL seo powstało w roku 98?

Panie premierze a gdzie mój czarny worek ?????? No ja sie pytam gdzie ???? I jak teraz bez niego żyć ???? :crazy:

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Może nie powinienem ale....

Poprzednia wersja żałosna a niektóre treści definitywnie podchodziły pod pomówienie. Słyszałem, że screeny zostały wykonane pewno w wiadomym celu.

...Artykuł miał byc i moim zdaniem jest krytyczny wobec Piotra Kipera

To chyba jakiś żart - prawda? Gdzie tam krytyka? Gdybyś chciał skrytykować to postarałbyś się też zdjąć jego twarz ze strony głównej Waszego forum a wtedy takie wpisy wątpliwej reputacji jak tu nie miałyby prawa bytu -> https://fakty-mity-seo.info/czy-maxroy-popiera-oszustow.html .

Zresztą jak czytam w tym topiku inni na temat tego "żartu" mają podobne zdanie.

Erbicie, zechciej też zauważyć także inne punkty mojej wypowiedzi:

[*][…]czas wszystkich i wszystko weryfikuje - tak samo niech będzie z tym artykułem.

[*][…]Piotra Kipera, mnie też w pewnym sensie oszukał m.in dlatego nie należe do HackSEO any more :D

oraz

Kto jest kim…?

Myślę że każde kłamstwo ma krótkie nogi a cała prawda prędzej czy później wyjdzie na jaw!

Mogłem i pierwotnie chciałem pokazać znacznie więcej w tym artykule ale "nie kopie się leżącego" jak to powiedział ktoś z dawnej grupy HS.

Poprawna odpowiedź na pytanie Kto jest kim? pojawiła się już w kilku miejscach i kto bystry ten wie!

Ze strony głównej Forum.MaxROY.com Piotra nie usunę, bo nie mam takiej ochoty a anonimowy autor bloga nie bedzie nam mówił co mamy robić! Zaraz usłysze żę mam go usunąć jeszcze z SMD.com, ze starych notek prasowych, ze Sprawnego… itd. Równie dobrze możesz wymagać od Michała żeby usunął jego profil z PiO!

Prawda jest bulwersująca ale nie jest to ta prawda, którą w atmosferze skandalu promowano na PiO!

Wyjątkowe szkolenia o marketingu internetowym!

Współorganizowane przez

SprawnyMarketing.pl

Cytat "Psy szczekają, karawana jedzie dalej" jest jednym z najstarszych na forum...

a sarkazm jeża... nie wszyscy zrozumieją...

ot Darq... rozmawiamy o całkiem innych czasach, a że one nie wrócą, i że nic w nich nie zmienimy to inna sprawa...

Wartość posta opisuje obrazek do niego dodany, a wy go traktujecie jako wyznacznik w branży...

rzygi-forum-pio-pokemony.jpg

Zamiast podejść do tego humorystycznie to ... heh...

Pozdrawiam, (-;

www.topposition.pl - Top Position

tp468x60_banerrr.png

Uważam jednak, że nie powinno zamykać się całej branży do kilku(dziesieciu) osób, nawet w świetle ostatnich perypetii. Fajnie, że ktoś przypomniał "ha! My tu jeszcze jesteśmy!", ale wpis nijak pasuje do tego co zwykle prezentuje Sprawny. Na prywatnym blogu owszem - na takim dosyć "poWażnym" nie bardzo.

A co do wracania starych czasów - może to i dobrze, że nie wrócą. Przynajmniej coś się zmienia !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności