Skocz do zawartości

Polska branża SEO!

CezAre

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Poprawna odpowiedź na pytanie Kto jest kim? pojawiła się już w kilku miejscach i kto bystry ten wie!

Ze strony głównej Forum.MaxROY.com Piotra nie usunę...

Skoro poprawna odpowiedź pojawiła się już w kilku miejscach i wynika z tego (i nie tylko), że Kiper to Kobis to dlaczego nadal używasz imienia Piotr? I dlaczego w artykule są to dwie różne osoby? Ja rozumiem, że Piotr i Paweł to imiona na P i z 5 liter się składają, ale bez przesady...

Właśnie dlatego tego typu wątki ciągną się na kilka stron, bo ktoś nie potrafi po męsku i uczciwie przyznać się do popełnionych błędów i wyjaśnić sprawy.

... dlaczego nadal używasz imienia Piotr? ...

Bo Paweł Kobis to "pseudonim literacki" Piotra - więc można tego używać zamiennie i jest to zgodne z prawdą :P

"

Tego chyba nikt naprawdę nie udowodnił do końca, ostatnio na Discovery oglądałem film że w USA w latach 90 stracono 4000 osób "winnych" i po latach jak zrobiono badania DNA w każdej sprawie i się okazały ze "odjeb..." połowę niewinne osoby.

... wiec kto wie gdzie leży prawda :P

Co do artykułu to taki śmiechowy bym powiedział.

• 2 miesiące temu...

ej, to jest dobre :)

https://web.archive.org/web/20070315022230/...sir-nimek.info/

a wierzycie w reinkarnacje?

Szook ? organizator SEO party 2k7, znany głównie z akcji donoszenia i wysyłania spam raportów do Google i Onet, ostatnio sprzedawał domene szook.pl zatem najpradopodobniej już na SEO emeryturze.

Czy to Wam nic nie mówi?

Podpowiedź:

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...howtopic=142722

Jakub Jaworowicz

Zobacz mój Blog o WordPress i Marketingu

@tomek_25: Jak ja lubię jak ludzie nie rozumieją ironii... Te blogi to byli giganci i zwała na maksa :) a teraz tylko z takiego typu został podupadający blogasek Erbita... A Kill Bill to w ogóle była masakra :P postu o tym jak nauczyć się SEO nie zapomnę :)

Nie rozumiem czterech ostatnich postów, może ktoś mi wytłumaczyć? Tym bardziej, że w temacie z mistrzemseo coś się udzieliłem ;)

Będzie z tego kolejna pioafera, bo nie wiem czy iść spać czy do nocnego po browara?

P.S. Viper, ja wierzę w reinkarnację :P

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Ja się nie mieszam w żadne PioAfery mam póki co za dużo do stracenia....

Jak wykupie sobie moderacje na ogłoszenia/zlecenia i pakiet akcji Xann Internet Solution oraz pełen pakiet kursów Pawła Krzyworączki to się zastanowię...

Dobranoc.

Polecam sprawdźcie kim jestem ja. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności