Skocz do zawartości

Polska branża SEO!

CezAre

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Swoją drogą za co Szook dostał bana?
Jest na forum opcja wyświetlenia wszystkich postów użytkownika, możesz sobie poczytać co pisał w sowich ostatnich dniach :) obiegowa opinia głosi że dostał bana za podpierdalanie :( A na pewno za trollowanie.

Za niewinność.

A tak na serio był czas, że leciały tysiące domen i wtedy szook mówił, że strony trzeba raportować, że spam, czyste serpy itd...

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

ja takie mam tylko w temacie przemyślenie na ile seo jest seo a już mówie dlaczego - wysłałem do kilku firm zapytanie na pozycjonowanie na wybrane hasła, owszem przesłali piękną ofertę przesłali ceny itp itd - ale k... nawet nie sprawdzili ze mam już na nich top10 i na lokalach co najmniej top3, więc komu wierzyć jak się bawić w to seo, a moi znajomi pytają poleć kogoś mówie nie moge bo się nie da tyle tałatajstwa na rynku - no cóż takie wywody pijaka ale to SEO brzmiy dumnie !! POZDRAWIAM SCHYMCO vel Motaba

@Motaba, pewnie znasz ale... przydatna strona dla potencjalnych klientów branży SEO- jak wybrać firmę SEO.

P.S. Na szczęście są też w tej branży normalni którzy potrafią myśleć perspektywicznie.

e: Były...viper134 mój nick na pio jest Nikonem (od Nikona) ;) Jeśli chodzi o szalikowców... jestem z Wrocławia który od zawsze poddaje się ostatni :P

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Jest na forum opcja wyświetlenia wszystkich postów użytkownika, możesz sobie poczytać co pisał w sowich ostatnich dniach :D

Gdyby działała to bym nie pytał :P

bo obecnie wyświetla mi o tak:

szook242536476.png

A może by go tak odbanować i zobaczyć jak sie zmienił...

ale może reinkarnacja własnie nastąpiła <hahaha>

Nikodem lepiej, żeby ciebie żaden szalikowiec nie napadł za następny post o numerze 997 :P

Jakub Jaworowicz

Zobacz mój Blog o WordPress i Marketingu

Masz internet od wczoraj? Jestem w lekkim szooku

CIACH

No sory, ale u mnie na IPB wystarczy kliknąć Posty i o tej funkcji zapomniałem

<itiota-mlotkiem-po-glowie>

Jakub Jaworowicz

"Mały pies głośno szczeka". Osobnik niewarty dalszej dyskusji o nim. Młodzi zobaczyli jaką jedną z afer przegapili. Nie martwcie się, będą następne afery. Jak zawsze będą stanowić tylko rozrywkę i nie wniosą nic do seo :D

Młodzi zobaczyli jaką jedną z afer przegapili. Nie martwcie się, będą następne afery.

Nie tacy młodzi, zerknij w mój stary profil :soczek:

viper134 https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showuser=10691

Jakub Jaworowicz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności