Skocz do zawartości

Brak indeksacji

upalony89

Rekomendowane odpowiedzi

mam problem z nową www : site:multi-tibia.pl

nie ma w google, już pingowałem dałem link na forum i paru innych zapleczówkach ale nadal nic

jak myslicie, czy juz nie wskoczy mi do google czy po prostu poczekac jeszcze, bo chciałbym już ją mocniej podlinkowac :) (a nie wiem czy się pojawi, to szkoda pracy jak ma byc cos nie tak)

jak myslicie, czy juz nie wskoczy mi do google czy po prostu poczekac jeszcze, bo chciałbym już ją mocniej podlinkowac :) (a nie wiem czy się pojawi, to szkoda pracy jak ma byc cos nie tak)
Troszę przesadziłeś z nasyceniem słów kluczowych które powieliłeś wielokrotnie: W title, w meta description i znowu to samo wklejone w stopce.

A przecież mogłbyś o tym napisać jakiś sensowny tekst do poczytania dla człowieka a nie jak masz teraz: frazy po przecinkach.

Bądz O.K dla G to on będzie dla Ciebie. Może to jest przyczyna ?

W statystykach widzisz że był boot ?

Powstało forum SAP R3 - dyskutujemy o oprogramowaniu biznesowym.

Technologiczne forum zasobów sieciowych - dla adminów, webmasterów i freelancerów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności