Skocz do zawartości

Problem z wyceną :(

AWDesign

Rekomendowane odpowiedzi

no pod mozilla wygląda dość dziwacznie  :neutral:

https://www.e-graphic.net/infopage.php?id=4...c72e6a9dac0b95b

rotfl mega x2  :lol:

1.Strona jest kradziona jednemu webmasterowi

2.Pacan i tyle

3.Powiedz swojemu klientowi że ja znam faceta co robi kapitalny remont silnikow w autach za 100,00pln :twisted:

Szerokiej drogi za 12,00pln życze temu gościowi

Pozdrawiam

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Takie numery mają niszczący wpływ na rynek, a ta oferta to zwykły sabotaż. Tym bardziej powinniśmy zacząć myśleć o seopl i roli, jaką miałoby do spełnienia. E-du-ka-cja. Pacan niech zostanie pacanem, ale statystyczny klient powinien być na tyle uświadomiony, żeby go zabić śmiechem.

Nie to prostu żenada....ale myslę że nie ma się co przejmować....myślę że jak wzrośnie za kilka lat w społeczęnstwie świadomość to nikt się nie będzie łapał na takie oferty bo za 12zł to można ...chyba że ktoś ma 12 lat i zbiera na cukierki.

Rozwaliła mnie ta oferta na maxa :hello: x3

edit

Dobrze że się nie zajmuję pozycjonowaniem (nie ta wiedza) ale jesli miałbym się tym zając za 2 ,3 lata to trochę mnie o przeraża...w sumie nic do śmiechu.

...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności