Skocz do zawartości

Portal randkowy - pytanie o skuteczną reklame

aphrodatePL

Rekomendowane odpowiedzi

Moim zdaniem do porządnego (jak to sam określasz) portalu randkowego pasują raczej ciepłe i wesołe kolory a nie czarny i czerwony, które mnie np przypominają serwisy pokroju Red Tube i inne Sex Tuby ;)

No chyba, że Twoim celem jest przyciągnięcie napalonych, nastoletnich onanistów i panów w średnim wieku, podających się za kobiety, które z owymi nastolatkami będą romansować, to moim zdaniem jesteś na słusznej drodze ;)

sympatia ma renome, uzytkowników, zaplecze onet i zasoby it. chcesz zrobić najlepszy portal, ale czy masz porównywalne mozliwośći?

Jak nie masz kasy na dobrego grafika to nawet nie trać czasu. Ewentualnie daj komuś udział i Ci będzie robił grafiki, jeśli oczywiście kogoś przekonasz do tego pomysłu.

podobne_firmy_468x60.jpg

Z taką grafiką to bym raczej uważał, mam akurat doświadczenie przy promocji portali randkowych i wiem, że stworzenie czegoś takiego to nie jest prosta sprawa. Musi być estetycznie, ale i funkcjonalnie, darmowy portal też powinien jakoś wyglądać, bo inaczej nikt nie będzie chciał z tego korzystać, a wtedy nici z reklam. Jeżeli chcesz mieć własny portal to musisz przygotować sobie dość dużą gotówkę na reklamę, inaczej konkurencja Cię zniszczy;)

Skuteczna reklama - Linki sponsorowane

Sprawdź e24cloud - Serwery w chmurze

1. tego rodzaju serwisów raczej sie nie pozycjonuje tutaj musi być zrobiona bardzo dobrze kampania zasięgowa skierowana pod konkretnego odbiorce poprzedzona badaniem rynkowym

2. z reklam nigdy nie utrzymasz takiego serwisu z satysfakcjonującą użytkowników funkcjonalnością

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

gdzie ten screen?

i fakt, nie wszystko co się rusza trzeba SEOwać, nie zawsze SEO jest słuszną metodą reklamy. branża pt. "Portal randkowy" wymaga jednak moim zdaniem BARDZO dużych zasobów na promocję, alternatywnie niesamowicie błyskotliwego podejścia do tematy, inaczej nie uda się przebić przez setki serwisów konkurencyjnych - wdrażamy właśnie podobny projekt i promocja jest naprawdę żmudna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności