Skocz do zawartości

Dziwnie zaindeksowany tytuł

bilskij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Od momentu gdy stworzyłem stronę www.starzawa.pl index miał tytuł Gospodarstwo Rybackie Starzawa. Natomiast około miesiąca temu zmieniłem tytuł na "Ryby Hodowlane, Sprzedaż Karpia - Gospodarstwo Rybackie Starzawa" i po wpisaniu site:www.starzawa.pl dokładnie taki się wyświetla przy zaindeksowanej stronie index.html. Lecz gdy wpisze w gogle starzawa to tytuł wyświetla się Gospodarstwo Rybackie Starzawa a np. sprzedaż karpia to wyświetla się właściwy tytuł. O co tutaj chodzi ? ;)

Obecnie chcę założyć bloga wordpress, postawic go na aliasie czyli blog.starzawa.pl czy moze calkiem inna domena oraz serwer ? Jakieś podpowiedzi związane z zakładaniem bloga ? Pierwszy raz się będę do tego zabierał więc jeszcze nie posiadam doświadczenia.

Pozdrawiam

Google nie zawsze wyświetla tytuł zdefiniowany przez webmastera. Czasami lubi sobie wyświetlić coś zupełnie innego, co akurat mu bardziej odpowiada. Nie martwiłbym się tym.

Jeżeli chodzi o bloga, to do czego chcesz go używać. Ma być zapleczem dla strony, czy zwykłym blogiem?

seowyszbanner.gif

Google nie zawsze wyświetla tytuł zdefiniowany przez webmastera. Czasami lubi sobie wyświetlić coś zupełnie innego, co akurat mu bardziej odpowiada. Nie martwiłbym się tym.

Dokładnie, ostatnio zauważyłem, że Google dobiera tytuł strony do wpisanego słowa w wyszukiwarce.

Jeżeli chodzi o bloga, to do czego chcesz go używać. Ma być zapleczem dla strony, czy zwykłym blogiem?

Myśl była taka żeby aktualności na stronie zrobić w formie bloga. Ja również przez to chciałbym aby strona lepiej się pozycjonowała bo będą pisane przez pracownika artykuły z odpowiednim nasyceniem słów kluczowych oraz linkami do strony. Czyli można to nazwać zapleczem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności