Skocz do zawartości

kupię kompletną usługę

t.4world

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Usługa 1: Poszukuję osoby, która wykona dla mnie kompletną, jednorazową usługę polegającą na:

1) stworzeniu 20 stron zapleczowych w danej tematyce (łącznie z napisaniem tekstów z synonimami) linkujących do mojej strony (domeny i serwer, przeniesienie ich tam robię sam).

2) podlinkowanie powyższych wpisów

3) dodanie mojej strony do bezpłatnych (jak największej ilości) i płatnych (budżet na płatne wpisy 250 zł) SEOkatalogów (łącznie z napisaniem tekstów z synonimami) i podlinkowanie tych wpisów

4) masowe katalogowanie mojej strony w bezpłatnych katalogach (OmniADDem lub Publikerem) do kilku tysięcy (nie mam swojej bazy) i podlinkowanie części wpisów choćby SWL

Usługa 2: stworzenie zaplecza, które po kilku miesiącach uzyska przynajmniej 100k punktów w e-weblinku i nie wyleci po czasie, w sensie nie typowa spamiarka (usługa kompletna, domeny i serwer opłacam ja)

potrzebna FV. kontakt z podaniem choćby orientacyjnej ceny i możliwości: t.4world@o2.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności