www.skrypty.pro Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Jesli krytyka polegająca na: - podaniu przyczyny dlaczego według mnie tak jest (bo sb ma) - co mozna byloby zrobic wedlug mnie, aby skrypt sie sprzedal (a przynajmniej ja bym kupil) nie jest kontruktywna krytyka to juz nie wiem czym ona jest. Link do wiki: https://pl.wikipedia.org/wiki/Konstruktywna_krytyka Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł bruttoMówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Mion, skorzystaj z tego linka. Od razu przyjemniej Ci będzie na PiO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 14 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Lesiu napisał(a): Mion, skorzystaj zCo z tego, że ja skorzystam jak .... będzie spamował topic. www.skrypty.pro napisał(a): nie jest kontruktywna krytyka to juz nie wiem czym ona jest.Sadząc po tym co Piszesz w swoich postach to wcale się nie dziwię Proszę Moderatora o usunięcie postów które nie maja związku z przedmiotowym programem jak kolegi @www.skrypty.pro chyba, że dodanie generowania PDF'ow[ lub pozostałych proponowanych plikow] do generatora kanałów RSS Feed Uważasz za słuszne -> dziękuję HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szolochow Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 @skryptypro przeczytaj kilkukrotnie regułkę z wiki a jak nadal nie zrozumiesz w czym tkwi błąd to poproś kogoś o wytłumaczenie Ci tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrzekuPL Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Witam serdecznie, Chciałbym przetestować program, bo za nic nie mogę wbić do indeksu wpisów w katalogach samym pingowaniem, niestety nie do końca wiem jak mam go skonfigurować. Będę bardzo wdzięczny za pomoc i wyrozumiałość ponieważ jestem w stadium nauki 1) Tytuł dla kanału RSS: czy tutaj wystarczy wpisać np. jeden z anchorów na jakie pozycjonujemy stronę ? 2) Adres url pliku kanału RSS; : czy w tym miejscu wpisujemy nazwę samej domeny która prowadzi do konta ftp na którym będą pliki RSS czy ma to być dokładna ścieżka dostępu do pliku ? bądź folderu jeśli plików jest kilka ? 3) ile maksymalnie ma wchodzić sekcji linkowej na jeden plik XML;: Czyli jeśli mamy listę 500 linków to można tam podać 500 czy są jakieś ograniczenia ? 4) ostatnie pytanie, co wpisać w tym polu opisu z synonimami ? czy ma to być jakiś długi opis jak do katalogów opisujący branżę czy coś innego bo kompletnie nie wiem o co chodzi ? 5) Po utworzeniu rss'ów i umieszczeniu ich na serwerze pingujemy dokładny adres do pliku tak ? Jeszcze raz sorry, że męczę. Będę wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remiss Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Cytat sb robi to samo, większość osób go ma, a nawet jeśli ktoś nie ma to teraz się zastanowi czy nie lepiej zapłacić 3 razy więcej za 20 (?) razy większą ilość funkcjiUczepiliście się @skrypty.pro, tymczasem ma rację, właśnie tak pomyślałem Tu nie ma czego usuwać, post jak najbardziej w temacie podsuwający pomysł dodatkowej funkcjonalności potencjalnego klienta. Czy nie tak wygląda dyskusja w każdym wątku typu OmniAdd, SeoLeniviec itp. -zawsze wygląda identycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 @dodatkowej funkcjonalności potencjalnego klienta. Jak najbardziej jeśli są one sensowne, a nie niedorzeczne! Jeszcze dziś zostanie wydana nowa wersja z pewnym ciekawym dodatkiem HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 www.skrypty.pro napisał(a): Powiem szczerze, idea projektu nieprzemyślana, bo jak już mówiono - sb robi to samo, większość osób go ma, a nawet jeśli ktoś nie ma to teraz się zastanowi czy nie lepiej zapłacić 3 razy więcej za 20 (?) razy większą ilość funkcji. Nie mam sb, bo ja chcę się czasem napić piwa, a nie handlować nim. Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Generator stron HTML Generatorem stron HTML można wygenerować wiele stron na bazie wprowadzonych linków tworząc w ten sposob "mini serwis" następnie opublikować np na zapleczowej subdomenie. Tak stworzone "serwisy" można pingować z pomocą programu Ping SEO Master lub innego. Można też wzajemnie linkować wstawiając w szablonie odpowiednie z góry określone linki jednym słowem zastosowań może być wiele. Tak wygląda przykładowe wygenerowanie stron dla adresów SEO katalogów https://programowanie.hot.net.pl/ Poprawiłem też błąd dla 4 pola wyboru Plik do pobrania z tej lokalizacji: https://www.http200.pl/rssgenerator/GeneratorRSSHtml.zip ----- Uwaga - po kliknięciu na [Generuj HTML] należy wybrać plik szablonu dla stron np znajdujący się w katalogu programu szablony_html - pliki wygenerowane są zapisane w katalogu wynikowe_html HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darq Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 No to się w końcu zabieram za testowanie A co do stronek html, to czy nie będą one widziane jako famy linków? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Dlaczego mają być widziane jako farma linków Skoro jest treść + linki to powinno być ok. Zresztą wygenerowane strony mają podobny cel co generowane kanaly RSS -- Proszę pamiętać o zmianie w [Max number of links:] - ile na stronę np 30 HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
www.skrypty.pro Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Dodaj do tych wygenerowanych stron jeszcze mapke xml z podstronami (albo kanal rss), zeby to rowniez latwo zaindeksowac i bedzie super. Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł bruttoMówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rzezniczek Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Cytat Generatorem stron HTML można wygenerować wiele stron na bazie wprowadzonych linków tworząc w ten sposob "mini serwis" No teraz zaszalałeś - jestem pod wrażeniem. Podejrzewam, że teraz skrypt będzie schodził jak świeże bułeczki. Pozycjonowanie - Licytacje od złotówki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Wprowadziłem dwa małe dodatki. 1) [Prefiks nazw plków stron:] - w tym polu możemy zmienić nazwę dla plików stron z strona.(*nr).html na dowolną inna nazwę; 2) Losowanie sekcji w pliku HTML - przy zaznaczeniu tej opcji program za każdym razem będzie losował kolejność sekcji danych w plikach HTML dzięki czemu można wygenerować klika zamieszczając na różnych subdomenach bez obawy o duplicate content Plik do pobrania z tej lokalizacji: https://www.http200.pl/rssgenerator/GeneratorRSSHtml.zip Od jutra osoby które będą chciały przetestować program będą musiały podać mi klucz programu odczytany z Top Menu Pomoc -> Klucz autoryzacji programu. Do tego czasu program nadal działa bez ograniczeń. --------- GENERUJĄC PLIKI HTML: Proszę pamiętać o zmianie w [Max number of links:] - czyli ile sekcji HTML na stronę np 30 Oraz wybraniu pliku szablonu np tego co jest w katalogu szablony_html. W pliku .htaccess jest kod który należy zmienić do własnej domeny - katalogu i wysłać na serwer jeśli ma być przekierowanie z index.html na / HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
www.skrypty.pro Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Jak to mozna kupic, bo nigdzie nie widze ani w programie, ani u Ciebie na stronie? Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł bruttoMówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.