Skocz do zawartości

[program] Generator RSSFeed

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

Najlepiej poprawić na pierwszej stronie, bo faktycznie można się nabrać. Program całkiem fajnie indeksuje strony, więc za 60 zł to byłby hit :)

Wiem, że kobieta to rzadkość na forum PiO... niemniej jednak zwracaj się do mnie w rodzaju żeńskim ;)

Jeśli posiadasz psa to polecam Ci dla niego szelki Guard

• Odpowiedzi 260
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@Najlepiej poprawić na pierwszej stronie

Nie mogę już zmienić tak starego wpisu;

@Program całkiem fajnie indeksuje strony, więc za 60 zł to byłby hit

Przy obecnej cenie 120 zł < lub tylko 60 neto przy zakupie łączonym z USM> nadal tak jest ;)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• 2 tygodnie później...

@djurek - zgłoś się do mnie to Wam aktywuje program na jakiś czas i przetestujecie :pisze:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Dla przypomnienia fachowe szablony do GeneratorRSSHtml :good:

@MIOn nie da się coś zrobić by ten generator trochę odchudzone HTML'e wypluwał może menu gdzies zapisywać żeby nie generowal tego non stop.

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

W tym nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności