Skocz do zawartości

[program] Generator RSSFeed

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytania odnośnie strategi indeksowania linków ;):

- stronki / rss lepiej wrzucać na swoje domeny czy darmowe hostingi w tylu cba.pl?

- jeżeli na swoje to główną zostawić na jakiś portal, a tworzyć subdomeny na których będzie się wrzucać te ministronki czy cała domenę zapchać ministronkami?

- domeny z takimi ministronkami łatwo łapią bana? Pytam ponieważ nie wiem czy kupować regionalki czy "poszastać" kasą i kupić domeny .pl

Z góry dzięki za odpowiedź.

EDIT: Jaka musi być minimalna liczba adresów aby móc stworzyć ministronkę?

• Odpowiedzi 260
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dokładnie tak jak piszesz. Najlepiej na darmowym to trzymać. Jeżeli chcesz na domeny swoje dać to lepiej na subdomeny. Jak zrobisz to tak żeby wyglądało jak wartościowy blog z dobrymi artykułami i dobrą grafiką to nie ma prawa bana załapać. U mnie od ponad roku zero banów.

Co do ilości to po blastach wrzucam po 10k na serwis. Te najlepsze linki od PR4 w górę wrzucam po 1k na jeden serwis.

Jak zrobisz to tak żeby wyglądało jak wartościowy blog z dobrymi artykułami i dobrą grafiką to nie ma prawa bana załapać. U mnie od ponad roku zero banów.

Mowa o blogu na domenie głównej czy ministronce stworzonej w generatorze?

Mieszasz blasty czy każdą ministronkę tworzysz z jednego blasta?

Dla zwykłych wpisów z katalogach/preclach tworzysz oddzielne stronki czy pakujesz to razem z linkami z blasta?

Tym Generatorem możesz zrobić takiego większego bloga za jednym klikiem. Jak masz przygotowane kilka/kilkanaście artykułów zsynonimizowanych to te artykuły dodatkowo łączysz w klamry {artykuł1|artykuł2|artykuł3|...} i wklejasz te posklejane artykuły do okienka Generatora. Klikasz i masz gotowy blog z linkiem w każdym artykule.

Tym Generatorem możesz zrobić takiego większego bloga za jednym klikiem. Jak masz przygotowane kilka/kilkanaście artykułów zsynonimizowanych to te artykuły dodatkowo łączysz w klamry {artykuł1|artykuł2|artykuł3|...} i wklejasz te posklejane artykuły do okienka Generatora. Klikasz i masz gotowy blog z linkiem w każdym artykule.

Zasadę działania programu znam ;)

Chodziło mi tylko o to czy łączysz blasty na różne domeny i z nich robisz jedną ministronkę i czy pakujesz do tego wpisy z katalogów czy raczej dajesz je na osobnych ministronkach.

• 2 tygodnie później...

Witam, mam problem:

generuje sobie stronki z małą ilością linków do 1k. Niestety program w trakcie generowania się zawiesza i się wyłącza tworząc przy okazji około połowę tych stronek. Czy ktoś wie gdzie może być problem? I ewentualnie jak go naprawić?

Internety robie! Jeśli Ty też to sprawdź nowy SAX.PL - tani hosting www. Kod rabatowy dający 50% zniżki to: [sAX2014].

Witam was.

Mam pytanie.

Czy jak dzisiaj wrzucę na serwis indeksacyjny linki z blasta wczorajszego,a za tydzień będzie następny blast, to po następnym blaście na serwis indeksacyjny mam dać linki tylko z tego ostatniego blasta czy linki ze wszystkich blastów, czy może mam edytować ten pierwszy serwis indeksacyjny?

Jak robicie zrobić, żeby była jak największa skuteczność indeksacji?

Będę wdzięczny za pomoc.

Witam.

Jeżeli mam szablon z zakładką RSS ( pobrałem z forum rzeźniczka ), natomiast nie wgram na serwis indeksacyjny kanału RSS i po kliknięciu w tą zakładkę wyjdzie błąd że pliku nie ma na serwerze, będzie to miało jakieś znaczenie przy indeksacji linków na tej witrynie ??

• 2 tygodnie później...

Panowie, mam kilka serwisów indeksacyjnych, strony główne owych serwisów zblastowałem i to dobrze.

Strony główne ładnie weszły w indeks, jednak od kilku dni podstrony się nie indeksują. Zostawić tak i czekać aż podstrony wejdą w indeks czy trzeba podstrony też linkować?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności