Skocz do zawartości

[program] Generator RSSFeed

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

Prezent gwiazdkowy: :prezent: 5 darmowych licencji na Generator RSS HTML

- Osoby zainteresowane programem w prezencie zapraszam na PM -

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• Odpowiedzi 260
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Limit prezentów został wyczerpany :(

Pewnie były by następny, ale forum ładuje się po 5 minut, wiec mam sił na obsługę kolejnego "worka"...

Wesołych Świąt

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Nie ma co sobie wyobrażać. Narzędzie warte do trzymania jako jedno z narzędzi głównych. To jest moje podstawowe narzędzie przy fazie indeksowania/dopalania i bez tego narzędzia ciężko byłoby mi teraz tak sprawnie to i tak tanio indeksować. Oczywiście można sobie tym narzędziem zbudować wiele technik LinkBuildingu - wszystkie powinny być skuteczne.

Polecam!

Jest gdzies jakies cale wideo krok po kroku jak to robić itp? Czy ktoś może wreszcie mi podac jakas tronke zrobioną ta metoda?

Chetnie kupie to tylko za bardzo nie wiedze zastosowania :-)

Obsluzy mi to 5 milionów linkow?

oki, widzę...thanks, dobra a 5 milinów linków aby tam wrzucić długo by trwało???

Załóżmy ze mam masse treści 3 os i 3 softy od miona, masse hostingów własnych?

Jest gdzieś lista darmowych w necie, gdzie te konta można zakładać i miec cos na zasadzie tokarki.cba.pl w wersji nie skonczonej-tyle co chce?

@djurek 1 strona z 3mln linków to była by waga 3 000 000 x ( w zależności od 1 podstrony ale średnio jest to od 20-100KB - 1 podstrona) soft generuje podstrony zawierające cały kod stąd 3mln linków to powiedzmy 3mln plików html. Jak dasz 10 linków na stronę masz 300k stronek html x 50kb to policz sobie jaki hosting pod 1 wygenerowaną stronę i czy to jest opłacalne. Jesli masz taką ilość najlepiej to podzielić na paczki i rozmieścić po hostingach. Mion już pewnie tego nie przerobi ale przydało by się aby soft generował albo bazkę albo lżejsze plikczki bo jak przy malych ilościach soft spisuje się super tak przy dużej ilości trzeba mocno kombinować. Co nie zmienia faktu że polecam ten sofcik każdemu, bo cena jest naprawde atrakcyjna a mozliwości programu duże, przy odrobinie myślenia można sobie tworzyć stronki pod long tail i to calkiem przyzwoite.

@Seo tekst -

Sprawdzałeś stopień indeksacji stron docelowych?
- ja sprawdzłałem i to wielokrotnie, wszystko ma się bardzo dobrze, ale czasy ze wszystko wrzuciło się do 1 pliku walneło SB na strone głowną i zapominało się o tym mineły...

Link nie będący pod komendą site nie oznacza że link nie został wzięty pod uwagę celem poprawy pozycji strony!

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

no napisałeś wyraźnie

stron docelowych?
więc do tego nawiązałem (ja to rozumie jako np: wpisy w katalogach) . Odnośnie SB tyczy się to i samych stron docelowych i wygenerowanych.

@djurek - nie dokońca, pomyśl nad tym że tutaj masz statyczne linki ktore wiszą i są caly czas, jak zrobisz jakaś piramidę to to zostaje, no chyba że cos trafi to co zrobiłes, a wiesz jak jest z komentarzami SB.

Tutaj na szybkiego stworzyłem jakąs stronkę

generatorhtml.p.ht

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Prosiłem Miona, żeby dodał możliwość tworzenia osobnego pliku z menu i includowanie go potem, ale ja to robię inaczej. Wrzucam całe menu do tablicy(php) i potem includuje i wyświetlam w pętli. Trzeba tylko sobie to sensownie zrobić, żeby te linki się wyświetlały np. w paczkach po 20 losowo ;)

Taki mini advice na święta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności