Skocz do zawartości

[program] Generator RSSFeed

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

Przypomniałem sobie o programie :) Można go jeszcze skądś ściągnąć i aktywować? Powinien dalej spełniać swoje zadanie, więc czemu by nie korzystać

Swojego czasu program sprawdzał się bardzo dobrze do generowania mikro serwisów indeksująych i kanałów RSS  też wspomagających indeksacje. Jak jest obecna skuteczność takich metod nie wiem i sam sprawdzać nie będę ale każdy zainteresowany może sam sprawdzi ściągając program i go testując, bo ma tymczasowo wyłączoną autoryzację, więc powinien działać bez podawania klucza autoryzacji ;)

Opis używania programu znajduje się w tym wątku oraz np:

https://liveseo.pl/pozycjonowaniee/podlinkowanie-wpisow-mala-piramida-linkow/
https://www.encyklopedia.in/viewtopic.php?f=91&t=4369

w czasach świetności programu było tego znacznie więcej.

Jak ktoś będzie zainteresowany zakupem, to cena 120 zł netto / 147,60 PLN brutto  < taka jak była> kontakt.

---

I link do pobrania ZIP: https://www.http200.pl/rssgenerator/GeneratorRSSHtml.zip< nie wymaga instalacji tylko wypakowania.

:pisze:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• Odpowiedzi 260
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Program działa jak działał, serwisy nim zrobione indeksują się błyskawicznie i linki również. Postawiłem wczoraj i dzisiaj kilka serwisów, każdy dodany przez google submit url i linki powoli w indeks wchodzą. Nie wiem czemu miałby przestać działać.

I nie wiem też czemu o nim zapomniałem, jak kiedyś każdy dzień zaczynałem od robienia nim dziesiątek stron.

Soft spoko ale przy dużej ilości wgrywanie tyle htmlek to jakaś porażka, nie będę robił promo innego softu w tym temacie który robi dużo lepszą robotę, ale mion pomyśl o jakieś mini bazie albo jakieś mini paczkę do wgrania i reaktywuj soft bo to jest fajne ale na kilkanaście linków a nie masówce

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

pomyśl o jakieś mini bazie [...] a nie masówce

Jaki porblem klientem FTP wgrać nawet 100 plików html .... to nawet nie minuta.

Statyczność plików, to w tym wypadku zaleta, a nie wada, bo nie wymaga hostingu z PHP...

Właśnie na masówkę był nastawiony dlatego swojego czau cieszył się dużą popularnością.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Po pierwsze program powstał parę lat temu i wtedy było całkiem sporo free hostów bez dostępu do PHP.

Po drugie, to nie wprowadzam programu na rynek jako nowość, więc nie muszę "nigdzie schodzić".

Po trzecie ciesze się, że:

Program działa jak działał, serwisy nim zrobione indeksują się błyskawicznie i linki również.
.

Po czwarte każdy zainteresowany ma możliwość niezobowiązującego zapoznania się za programem i sprawdzenia czy mu taka funkcjonalność odpowiada i do tego nawet nie musi się ze mną kontaktować celem aktywacji na test...

:pisze:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności