Skocz do zawartości

[program] Generator RSSFeed

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

przydała by się opcja kasowania niektórych linków z listy powiedzmy przy 2k linków czasami trzeba coś skasować bo link pasuje do listy. Kasowanie w pliku i następny import drażni i traci się czas.

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

• Odpowiedzi 260
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Obecna wersja programu Generator RSS i HTML 2.0.0

genlinkseo.jpg

Wprowadziłem:

- usuwanie z listy adresów adresów które nie zwróciły z żądania HTTP 200 < W top menu Akcje

- zapisywanie listy adresów; < W top menu Akcje

- generowanie SEO linków w menu oraz nazwach plików na podsatwie danych wprowadzonych do pola [Pozycje do menu i seo linków]

Dane można w szybki sposób pobrać np z "google keywords tool" -> Zapisz do CSV przepościć przez WordPada lub inny edytor by uzyskać dane od nowej lin:

pozycjonowanie,"0,77",246000,201000

najtańsze strony internetowe,1,170,170

pozycjonowanie google cennik,1,140,140

pozycjonowanie stron koszt,"0,98",390,390

Następnie klikamy w [Przygotuj tekst do menu] co wyciągnie z lini danych dane do menu.

[x] <zaznaczamy> Wstaw do menu i seo linków

Mikro serwis wygenerowany w ten sposob wygląda tak: generator.seomion.pl. Polecam zrobić własne szablony.

Program można pobrać z tej lokalizacji: https://www.http200.pl/rssgenerator/GeneratorRSSFeed.zip

---

Ciekawostka - wygenerowane w ten sposób mikroserwisy dobrze się indeksują. Przynajmniej z tych co testowałem ze wskaźnika site wynikało, ze 100% podstron mikroserwisu weszło do indeksu.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Wspomagana skromną ilością wpisów w katalogach w ramach "odkurzania" innego narzędzia :D

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

po ściągnięciu instalki dalej jest stara wersja 1.8 ! co do indeksacji tak jak pisze autor strony wygenerowane tym programem dość dobrze wpadają w indeks, lekkie dopalenie SB i troche linkow z SWL załatwia sprawę. Ciekawym rozwiązaniem jest możliwość podpięcia dowolnego szablonu a teraz przyjazne linki zobaczymy jaka skuteczność

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Teraz jest już online Program można pobrać z tej lokalizacji: https://www.http200.pl/rssgenerator/GeneratorRSSFeed.zip

Czym indeksacja była wspomagana?
Taka ciekawostka - indeksacja z ostatniego demo niczym nie była wspomagana [ tylko jeden link w tym topicku ] i też 100% w indeksie : site:https://generator.seomion.pl Około 48 wyników (0,14 s)

Próbowałem zapodać do programu 500.000 linków. Program mielił bardzo długo i myślałem, że już zabiłem go. Jednak po jakiś 2 godzinach wygenerował kilka tysięcy podstron.

:D

rzezniczek bo tylko 500.000 :D

a tak serio skad Ci sie nazbieralo tyle?

farma linkow steel sheds shed farming roof agricultural sheds ireland donegal farm sheds

a tak serio skad Ci sie nazbieralo tyle?

Taki mały eksperyment robiłem z linkami TR z szukajek. Najpierw wygenerowałem linki TR z szukajek do stron i podstron. Potem wygenerowałem linki TR z szukajek gdzie wynikiem wyszukiwania były te linki wygenerowane z wyników wyszukiwania moich stron. Wyszło takie jakby podlinkowanie tych głównych wygenerowanych linków TR. W ten sposób można generować miliony linków tworząc taką "zapleczową" piramidkę. No ale nie temat do dyskusji o tym.

Po wygenerowaniu kilku tysięcy podstron tym programem zajmuje mi to jakieś 4GB. Obecnie pozapychałem tym wszystkie moje wolne dotychczas hostingi - wrzucanie tego na hosta przez ftp zajmuje parę godzin. :D Wygenerowałem linki do wszystkich podstron tego spamu ze wszystkich hostingów i pinguję też programem Miona wszystkie te podstrony. Softy Miona się obecnie grzeją, że aż z nich para idzie - ale aż zadziwiająco dobrze się sprawują. Ani jednej zawiechy.

Widze, że wygenerowane ostatnio strony -"serwis" ma się całkiem dobrze w indeksie google i to bez żadnego wspomagania:

Lista darmowych SEO katalogów - top 5

generator.seomion.pl -> Około 48 wyników (0,08 s)

test.seomion.pl -> Około 35 wyników (0,06 s)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności