Skocz do zawartości

[program] Generator RSSFeed

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 260
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Chodziło mi o listy które można wygenerować z podlinkowaniem swojego serwisu np. listy TR, Paul&Angela i wiele innych. Ja np. tego generatora używam do zaindeksowania wygenerowanych linków TR i nadania im mocy. Generujesz takie linki TR wklejasz do tego generatora i wgrywasz masowo na darmowe hostingi. Następnie możesz taki myk zrobić, że generujesz wszystkie podstrony tych serwisów z linkami TR które już siedzą na darmowych hostach i z takich podstron generujesz następne serwisy tworząc taką piramidkę. A jak ktoś ma czas i chęci to może dalej rozbudować tą piramidkę i wzmocnić jeszcze te wpisy o linki TR podstron np. TR domen i podstron głównych/podstrony na darmowych hostach wygenerowane generatorem/podstrony TR mające wygenerowane linki podstron serwisów linkujących TR. Taką piramidkę możesz rozbudować o parę poziomów. Mi z jednego serwisu udało się wygenerować w piramidzie kilka milionów linków.

i wgrywasz masowo na darmowe hostingi

ja natomiast wgrywam na swoje serwery, później jeszcze pinguję i linkuję... po czym generuję kolejny "produkt wynikowy", wgrywam na swoje serwery, pinguję, linkuję... i tak tworzy się unikalne mocne zaplecze, na które wpada robot i kwiczy ze szczęścia, a wpada jakiś SQT-member... i też wtedy kwiczy ze szczęścia, bo się może wykazać :D... ale najpierw musi znaleźć: i to nie jest już łatwe dla SQT, a łatwiutkie dla botów :D

fajne narzędzie godne polecenia

(coś ostatnio za dużo wazeliny Ci wysyłam, Mion) ;)

dymna.jpg

A własnie, i jak efekty?

Jeszcze nie mam Top10 na najtrudniejsze frazy o które walczę np. "Ubezpieczenia", "OC", ale w Topach na "bardzo trudna fraza+miasto" siedzę z jakimiś tam serwisami. I widać w wynikach wyszukiwania, że bardzo dużo takich adresów TR siedzi dosyć wysoko.

fajne narzędzie godne polecenia

(coś ostatnio za dużo wazeliny Ci wysyłam, Mion) :D

:D Cieszę się - jednak jestem też przekonany, że gdybyś Uważał inaczej Wysyłał Byś mi papiery ścierne hihi

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Narzędzie fajne, działa na win7 bez problemu i łatwo dostosować sobie dowolny szablon z neta, albo samemu sobie stworzyć :D

Jedynie można by popracować nad usability i poprawić helpa, bo musiałem tutaj na forum szukać, skąd są zaciągane title/seolinki.

Mieszarka też widzę bardzo prosta, bo mając postać {tekst1|tekst2|tekst3|...} gdzie tekst1 to jakiś tam mix, bardzo często trafia się, że generuje się najpierw 5 tekstów z 1, potem 1 inny, później znowu 1.

Wczoraj wrzuciłem na hosting, puściłem ping i 1 link z domeny głównej, dzisiaj zaindeksowany index. Zobaczymy co będzie dalej ;)

No ale za taką cenę i tak nieźle, można polecić.

Tutaj: Black Hat SEO masz za darmo po 500 postach

Co to ma z black hatem wspólnego to nie wnikam, ale widać masz baardzo aktywnych użytkowników :D

zdecydowanie najlepsze gry przeglądarkowe online

kurs java programowanie obiektowe

Rynek walutowy i podstawy forex w jednym miejscu

Mimo, że program prosty, to potrzebuję pomocy... Coś mi nie wychodzi.

1. wczytaj linki stron online - wczytuje coś testowego co zawiera 5 linków

2. Pobieraj dane stron online - pobiera

3. Generuj RSS - generuje i zapisuje

teraz...

4. klikam Generuj strony HTML / PHP i otwiera się okno : Otwieranie - rozumiem, że mam podać szablon, zatem wybieram coś z dostarczonych plików z katalogu szablony_html (szablon1 lub szablon2) i niestety dostaję komunikat :

Zapisano plików HTML: 0

Co jest nie tak ?

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

W nawiązaniu do pewnej "rozmowy" na PM napisze, że program nie ma wersji testowej, ale testowanie programu jest jak najbardziej możliwe, jednak w granicach rozsądku i jako takie uważam 2 - 3 godziny wystarczają .... nie jak sobie życzył pewien użytkownik forum przez TYDZIEŃ :D

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Mi się założenia tego programu bardzo podobają, nie testowałem, ale wiem, że świetnie się ideksuje w ten sposób. Z tego co widzę zamiast generować pliki html nie można by generować bazy sqlite do jakiegoś prostego cms? Wysyłanie wielu stron w html na ftp to mordęga.

dopisz się do polishpremiumpress.pl wpis płatny tylko 1$

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności