Skocz do zawartości

Hosting zamiast kei.pl 100GB transferu, dużo procesora

Fizyka

Rekomendowane odpowiedzi

Oczywiście mają bazy danych, bez limitu wielkości, 20 baz MySQL:

Business

Web

Business

Starter

14-dniowy okres próbny

Testuj bezpłatnie usługę przez 14 dni. Rejestruj Rejestruj

Pojemność konta » 10 GB 50 GB

Roczny pakiet transferu » 6000 GB 12 000 GB

Bazy danych MySQL »

Bez limitu wielkości baz - 20

W business Starter za 150pln netto / 1rok

https://home.pl/hosting

Jesteś w gimnazjum, liceum lub na studiach, fizyka to dla Ciebie problem?

Nic prostszego wystarczy, że za darmo nauczysz się wzory fizyka z objaśnieniami symboli.

I policzysz kilka zadania fizyka z rozwiązaniami dla liceum, gimnazjum i studentów.

jak masz działalność gospodarczą to pójdź na promocję w https://group5.pl/?go=promocje :)

5% CPU masz tam

Niestety max_db_size="200MB", więc raczej odpada...

Jesteś w gimnazjum, liceum lub na studiach, fizyka to dla Ciebie problem?

Nic prostszego wystarczy, że za darmo nauczysz się wzory fizyka z objaśnieniami symboli.

I policzysz kilka zadania fizyka z rozwiązaniami dla liceum, gimnazjum i studentów.

Oczywiście mają bazy danych, bez limitu wielkości, 20 baz MySQL:

Bazy danych są w Buisness starter, buisness web nie ma baz danych.

U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej.

Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten.

Kei.pl to najlepszy hosting na jaki do tej pory trafiłem. Fakt, że cena miażdży ale przynajmniej wiem, że jest ona uczciwa w stosunku do jakości. Jeżeli faktycznie zamierzasz się przenieść, to musisz pogodzić się ze spadkiem jakości. Za taką cenę, jaką chcesz zapłacić, nic dobrego nie znajdziesz.

seowyszbanner.gif

Strona generuje ruch 30 ooo uu miesięcznie i ty nie masz 300 zł na hosting?. Przy takim ruchu powinieneś zarabiać min 400 - 500 zł miesięcznie :D - z dużym naciskiem na minimum .

5 % CPU i 80 G transferu to jest dużo ,i nikt taniej niz 300 zł rocznie nie będzie hostował takiej strony . Szukasz mało znanych firm ,patrzac tylko na cene ,i nie ma nic bardziej zgubnego .

Powinieneś napisac ,ze szukasz kolejnych promocji , a więc oprócz tego co zostało wymienione to polecam jeszcze nazwa.pl .

Nazwa.pl to niby hosting bez limitu ,ale limit transferu jest tak na oko 2 - 3 T rocznie , a więc tobie to wystarczy .

W nazwa.pl mam strone która generuje około 3000 uu dziennie ,i nie mam żadnych problemów ,a więc twoja strona tez powinna bez problemu działać

Obecna promocja polega na tym ,ze płacisz ,chyba 100 zł za pół roku .

Moim zdaniem przy takiej oglądalności zysk 1000zł/mies to minimum, dlatego spokojnie zastanów się na dobrym VPS-a, albo nawet dedykiem za kilkadziesiąt/kilkaset zł miesięcznie. I tak jestem pod wrażeniem, że na tak tanim hostingu wyciągnąłeś taką ilość miesięcznych odwiedzin.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności