Skocz do zawartości

WEB Monitor skrypt do sprawdzania site i nie tylko

mlody0072

Rekomendowane odpowiedzi

Promocja na początek roku szkolnego i akademickiego:

WEBmonitor limit 100 stron - 70zł netto, standardowa cena 150zł netto. (80 zł taniej) :prezent:

WEBmonitor limit 1000 stron - 150zł netto, standardowa cena 230zł netto. (80 zł taniej) :prezent:

WEBmonitor limit 5000 stron - 230zł netto, standardowa cena 330zł netto. (100 zł taniej) :prezent:

Promocja trwa do do końca tygodnia czyli 13.09.2013 do godziny 23:59

W celu zamówienia proszę wysłać wiadomość przez formularz na stronie https://piersa.pl/kontakt.html

Na początku napisać PROMOCJA WEBmonitor i podać jaką wersję wybieracie, adres instalacji i dane do faktury.

bilbord_opublikuj_mini.png

• 5 tygodni później...
  • Odpowiedzi 323
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam

Majesticseo zrobiło małe zmiany i nie raz dane nie były pobierane link do poprawionych funkcji

https://wm.piersa.pl/...funkcjesite.zip

Należy pobrać pliki z podanej lokalizacji i podmienić go w katalogu inc jeśli ktoś ma niższą wersję tego pliku niż 3.3.5 koniecznie należy go zaktualizować.

Wiadomość poszła do wszystkich mailowo (przynajmniej powinna dojść do wszystkich)

Na majesticseo, zostały wprowadzone zmiany i nie udostępniają danych niezalogowanym użytkownikom....

WEBmonitor poradzi sobie z takimi zmianami?

Pozycjonowanie stron firmowych więcej na www.nowapozycja.pl

Domeny pod zaplecze praktycznedomeny.pl z ruchem niezlyadres.pl

WEBmonitor poradzi sobie z takimi zmianami?

Powinien tylko będę zmuszony wprowadzić dodawanie konta z majesticseo nie wiem jeszcze ile zapytań dziennie można zrobić na jednym koncie w wersji free i czy trzeba bedzie mieć kilka kilkanaście kont aby sprawdzać większą ilość strona za darmo.

// edycja 20:13

Więc sprawa wygląda tak na testy zrobiłem wersję roboczą aby przetestować co i jak i wychodzi na to że można wykonać około 30-40 zapytań o dane z jednego konta na 24h.

Dodam aby można było dodać kilka kilkanaście kont i nadal będzie można sobie spokojnie sprawdzać dane, nawet bez proxy.

//edycja 21:29

już mam napisane dodawanie kont na razie się testuje u mnie jak ktoś jest zainteresowany to mogę podesłać nowe pliki na testy.

Aktualizacja do 2.7.0

Należy pobrać pliki z lokalizacji https://wm.piersa.pl/..._269_to_270.zip

Podmienić wszystkie pliki i uruchomić plik aktualizacja_269_to_270.php z poziomu przeglądarki.

Po aktualizacji należy dodać przynajmniej jedno konto majesticseo. Wchodzimy w ustawienia następnie zakładka majesticseo. Jeśli konto zostanie zablokowane skrypt doda mu datę i od tej daty będzie czekał 6 godzin na kolejny test jeśli pobierze dane do wyzeruje licznik aż do kolejnej blokady.

Wystarczy 3 - 4 konta aby spokojnie monitorować sobie 100 stron.

Witam wszystkich

Sporo osób pyta mnie co i jak z tym Majesticseo sam dokładnie nie wiem więc zapytałem u źródła i oni także nie chcą powiedzieć jakie są limity dla darmowych kont. Napisali jedynie jest to zależne od różnych czynników ale jakich to też nie wiadomo a jeśli potrzebujemy więcej to trzeba wykupić pakiet. Wiadomość jaką otrzymałem przesyłam poniżej.

Hi,

I'm afraid we cannot disclose any numbers for the free account limits - aside from any security issues, the limits vary according to a number of different factors.

If you need higher access than can be obtained for free, your only choice is to switch to either a paid plan or a competitor.

Kind Regards,

• 3 tygodnie później...

Witam

Dziś dowiedziałem się, że majesticseo znów udostępnia dane bez logowanie w takim razie przesyłam pliki do podmiany

https://wm.piersa.pl/...funkcjesite.zip plik podmienić w katalogu inc.

Wersja pliku 3.4.1 jeśli masz niższy koniecznie zaktualizuj.

Wygląda tak że można sprawdzić do 5 stron na jednym IP.

• 2 tygodnie później...

Już 4 osoby chciałby prywatnych proxy, jeszcze jak 6 osób to poprze, to autor softu weźmie to pod uwagę, więc osoby, które chcą korzystać z prywatnych proxy muszą się wypowiedzieć :)

Czy phpproxy na pewno działa ?

Za każdym razem jak odpalę plik phpproxy to dostaje: HTTP/1.0 404 Not Found

To wina serwera czy jak? Tylko na żadnym serwerze mi nie działa.

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

jeszcze jak 6 osób to poprze, to autor softu weźmie to pod uwagę

Tak jak powiedziałem 10 osób chętnych i dodam taką opcję.

Czy phpproxy na pewno działa ?

Za każdym razem jak odpalę plik phpproxy to dostaje: HTTP/1.0 404 Not Found

Tak ma być napisałem Ci na maila jest to zrobione po to aby ktoś kto uruchomi sobie zdalnie ten plik myślał że jego nie ma a aplikacja łączy się inaczej do tego pliku przez podanie pewnego parametru.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności