Skocz do zawartości

WEB Monitor skrypt do sprawdzania site i nie tylko

mlody0072

Rekomendowane odpowiedzi

.oby tak dalej...

W kolejnej wersji już jest tylko jeden plik cron.php (i robi wszystko z dokładnością co do sekundy) możliwość ograniczenia ilości pobrań w jednym cyklu odpalenia crona.

Zmiana w formularzu dodawania strony (troche bardziej zamotane zrzut poniżej jeszcze przed ułożeniem w divy)

bce93c52504fbd3a.jpg

Wyświetlanie IP serwera na którym stoi strona oraz możliwość wyszukiwania stron po adresie IP.

Możliwość wyłączenia czego ma nie pobierać skrypt jak na razie wygląda to tak jak poniżej (pewnie się zmieni na coś bardziej przyjaznego ale to się jeszcze okaże )

1232a0216eaf3f65.jpg

(nie wiem czemu taka słaba jakość tego obrazka )

To tylko kilka zmian które już są wprowadzone.

Mile widziane komentarze na temat szablonu dodawania strony czy taki może być.

bilbord_opublikuj_mini.png

• Odpowiedzi 323
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Rozumiem, ze bedzie mozliwosc hurtowego dodawania stron?

Co do tego pojedynczego dodawania u gory to jest ok, tylko rozszerz troche pole na adres.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

czy w programie będzie można stworzyć konta dla użytkowników, bym mógł np daną kategorię udostępnić komuś innemu, ale nie wszystkie strony w programie ?

Jak na razie takiej opcji nie przewidywałem ale może coś sie takiego pojawi w późniejszej wersji. Jak na razie skrypt jest testowany wydajnościowo i czy nie pobiera błędnych danych (wyniki jak na razie są zadowalające). Myślę, że na początku grudnia powinna pojawić się już pełna wersja.

Skrypt będzie oferowany w kilku wersjach wiadomo tańsza i droższa i jeszcze droższa :) Ceny podam jak już będzie gotowy.

• 2 tygodnie później...

Nie mogłem zedytować powyższego wpisu a trochę osób zadaje pytania kiedy będzie finalna wersja.

Jak na razie skrypt jest przebudowany trochę inaczej jest zaprojektowana struktura bazy (nie będzie kompatybilny ze starą bazą)

Za około dwa tygodnie (14 dni) powinienem udostępnić wersję v2 (nie będę sie tłumaczył ale miałem trochę opóźnienia i tydzień nic nie robiłem nad skryptem).

Później dokładnie opisze co zostało zmienione.

Tak program w tej chwili już pobiera dane ze strony majesticseo takie jak referring i external

będzie też dodane openexplorer i może ahref z danymi z openexplorera mam jeszcze inne plany ale to później teraz jest zmieniany troche wygląd skryptu i dodawane te rzeczy które chcieliście (nie było tego wiele)

Zrob tak jak piszesz - czyli doszlifuj to co jest i wypusc skrypt, a dodatkowe bajery dodasz pozniej. Jak sie wezmiesz za dodawanie wszystkie co kazdy zapoda to nigdy nie wydasz tego skryptu :hi:

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

jakby było takie cudeńko jak wpisywanie w programie przy danej stronie linków jakie na niej umieściliśmy i w drugą stronę. wybiorę dany link(domena) i wyrzuci mi wszystkie strony na których został on umieszczony, na pewno bym dopłacił za takie udogodnienie :)

W miarę możliwości będę ulepszał o wszystkie Wasze pomysły.

Chodzi Ci o taki system do sprzedaży linków czy coś ?

Mam przykładowo bazę 100 zapleczy dodane do Pana programu, i chodzi mi by była kolumna przy każdym zapleczu, w której będę wklepywał linki, jakie umieściłem na danym zapleczu i przykładowo po kliknięciu w dany link wyskoczy mi lista zapleczy, na których został on umieszczony.

W ten sposób będzie można szybko dotrzeć do informacji na jakich zapleczach umieściłem dany link.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności