Skocz do zawartości

Rabat na pozycjonowanie na grouponie - ściema?

Irenne

Rekomendowane odpowiedzi

No niestety, świadomość o SEO w narodzie jest póki co niewielka :)

.. ale niewatpliwie rośnie. Jeszcze niedawno bylo duzo nieswiadomych osob ktore takie dziwne hasła na pozycjonowanie podawali ze nie pozstawało nic innego jak tylko sie usmiechnac i nakierowac klienta na własciwy tor.

Skuteczne pozycjonowanie stron internetowych, pozycjonowanie w wyszukiwarkach na rynku polskim

• 2 miesiące temu...

Witam,

Zakupiłem na gruponie usługi firmy Wizualni. eu. Stworzenie strony www i pozycjonowanie. Prace nad stroną trwały ponad 2 m-c a efekt był taki, że napisałem o zwrot pieniędzy do gruponu, które dostałem. Nie wiem jak wygląda pozycjonowanie w wykonaniu Target Projekt ale sądząc po projekcie strony www nie mają pojęcia o projektowaniu, pozycjonowaniu. Strata czasu i niepotrzebne nerwy. Nawet jeśli się na czymś znają NIE POLECAM, dzwoniłem, e-maile wysyłałem i tak ponad 2 m-c. Lepiej troszkę dołożyć i móc wymagać i mieć spokój. Nie polecam Wizualnych.eu, Target Projekt i zalogowałem się w serwisie tylko po to aby Państwa ostrzec przed nimi.

Pozdrawiam

Nie polecam. Bardzo mało, za bardzo dużo dziwnie opisane. JEDNĄ frazę na top10 w danym miesiącu można wycenić już na te 200zł, na pewno za cenę grouponową nawet zaplecza nie postawi więc nie ma co liczyć na dobre pozycjonowanie.

Potrzebujesz pomocy przy Sick Marketingu? Pisz: mateusz.kasperek@yandex.ru

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności