Skocz do zawartości

Jaki wybrać stały system linkujący

Karolak723

Rekomendowane odpowiedzi

Potrzebuję trochę stałych linków do podlinkowania zaplecza różnej jakości. Postanowiłem, że stworze kilka(-naście) stronek za zasadzie - napiszę artykuł zsynonimizuję go i z tekstu utworzę w ten sposób kilka(-naście) tekstów "unikalnych". Artykuły będą jednak na temat, będą merytoryczne nie żadne byle co aby napisać. W statlinku zapewne to nie przejdzie np. dodać 15 stron o podobnej treści na różnych domenach. Stąd zastanawiam się nad linkme albo seomatik ale nigdy z tych systemów nie korzystałem, stąd mam wątpliwość, czy dodając takie strony nie dostanę linków z gorszej jakości stron?

Który system byście mi polecili w tej sytuacji nie koniecznie linkme czy seomatik a jeśli któryś z tych dwóch to który?

Karolak723, jeśli te "unikalne" teksty Google uzna za wartościowe i zaindeksuje z kilkaset podstron które będą dobrze podlinkowane a cały serwis będzie na domenie głównej to zapraszam do SeoMatik'a :)

SeoMatik.pl - największy stały SWL w PL - ponad 10.000 serwisów :: 10.000.000 zaindeksowanych lokalizacji

Tematyczny GotLink.pl - najpopularniejszy i największy SWL w PL - 10.000 domen :: 1.000.000 linków - bezpłatne konta PRO.

Chcesz dodać słabiznę a dostać cud-linki?

Chcę otrzymać mniej więcej to samo.

Karolak723, jeśli te "unikalne" teksty Google uzna za wartościowe i zaindeksuje z kilkaset podstron które będą dobrze podlinkowane a cały serwis będzie na domenie głównej to zapraszam do SeoMatik'a :)

nie z kilkuset ale max kilkunastu podstron

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności