Skocz do zawartości

[Wymiana] Linki TR (257) - Mega Moc!

Rzezniczek

Rekomendowane odpowiedzi

Wymienię się na inne rzeczy za moją osobistą listę linków TR - około 257 sztuk linków.

Ta Wymiana tej listy będzie dostępna tylko ten jeden raz - więcej tej listy nikomu nie udostępnię i już nie wystawię podobnej propozycji.

Co to są listy TR?

Z Blogu Kojotka: https://www.optymalizacja.edu.pl/tajne-pozy...linkow-domen-tr

Inną bardzo popularną techniką w świecie tajemnych technik SEO jest pozyskiwanie linków z wyszukiwarek internetowych, które są indeksowane przez Google. Powody dla których warto pozyskiwać takie linki:

Linki są z mocnych stron pod względem TR

Linki są otoczone dużą ilością treści

Linki są całkowicie darmowe

Linki są absolutnie legalne

Możemy manipulować naszym linkiem (anchor)

Możemy pozyskać nawet setki linków do naszej witryny z jednego serwisu

Możemy linkować domeny na LT

Z Blogu Kojotka: https://www.optymalizacja.edu.pl/pozyskiwan...h-linkow-strony

Założeniem takiej listy jest pozyskanie linków ze stron zaufanych przez Google, które posiadają w teorii wysoki TR, który zostanie przekazany stronie pozycjonowanej.

Obecnie już minęło 3 tygodnie od rozpoczęcia budowania tej listy. Z ręką na sercu siedziałem nad tym czasami po wiele godzin dziennie. I to nie są jedynie listy z takich rankingów jak Alexa ale większość jest wyszukiwana ręcznie metodą prób i błędów.

Obecna lista jest podzielona na dwie grupy. Cała lista była wielokrotnie przelatywana SBlinkcheckerem. Listę podzieliłem na tą bardziej wartościową FOUND (softy pokazują, że zawsze są tam nasze linki) i NOTFOUND (softy pokazują czasami Found a czasami Notfound). Lista FOUND zawiera 190 linków, lista NOTFOUND zawiera 67 linków. Te linki NOTFOUND pakuję jedynie na główne strony celem testów i jak pokażą jakąś wartość to dopiero je przenoszę do grupy FOUND. Adresy z grupy FOUND pakuję wszystkie linki i ze stron głównych i z zapleczowych - żeby wszystkim serwisom dodać mocy.

Do listy dołączam moje porady jak JA wykorzystuję takie linki i co dalej z nimi robię.

Co w zamian?

Może być:

- podobna lista TR, edu, gov

- multikody

- dostęp do prywatnych ZAMKNIĘTYCH precli/katalogów

- licencja na soft

- preclowanie, katalogowanie, itp

- do dogadania się

Chętnych i zdecydowanych zapraszam na PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności