Skocz do zawartości

Pomocy

warol

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Coś namieszałem we wtyczce custom cotact forms i przestała działać.

Odinstalowanie i ponowna instalacja wtyczki nie przynosi efektu wordpress pamięta poprzednie ustawienia. Nie pomaga nawet fizyczne usunięcie wtyczki z serwera.

Szukałem innej wtyczki cały dzień i niestety nic ciekawego nie znalazłem.

Wtyczka działała w nastepujący sposób.

Użytkownik wypełniał tabelkę wciskał przycisk wyslij i słała zapytanie na maila

Miałem nadzieję że wtyczka contact form 7 pomoże ale niestety nie działa tak jak bym chciał mianowicie nie wysyła wszystkich danych z formularza a jedynie z pola textowego.

Czy znacie jakąś wtyczkę która jest edytowalna tzn że sam mogę określić nazwy pól formularza.

A może macie jakieś wskazówki jak naprawić starą.

Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić?

Sprawdź wtyczkę fast secure contact forms, ona bodajże też miała możliwość edycji okienek.

Znalazlem cforms dziala idealnie.

A tak na przyszłośc gdzie zapisują sie dane wtyczek bo to jakiś absurd żeby wtyczka pamiętała że coś jest skopane

Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić?

Miałem nadzieję że wtyczka contact form 7 pomoże ale niestety nie działa tak jak bym chciał mianowicie nie wysyła wszystkich danych z formularza a jedynie z pola textowego.

Tzn. czego nie wysyła? Bo u mnie wysyła wszystko co jej każe...

No chyba, że czegoś nie chce dostawać na maila, to wtedy nie wstawiam tego do treści wiadomości w ustawieniach.

Zależy od wtyczek - pliki, baza... Jeśli "za szybko" sprawdzałeś, to może jeszcze cache, ciastka itp. mogły bruździć...

Tzn. czego nie wysyła? Bo u mnie wysyła wszystko co jej każe...

No chyba, że czegoś nie chce dostawać na maila, to wtedy nie wstawiam tego do treści wiadomości w ustawieniach.

wysyłała tylko zawartość pola textowego tego dużego natomiast nie wysyłała wypełnionych pól

ok, widzę, że muszę łopatologicznie:

w ustawieniach - treść wiadomości:

dodałeś pola, które chcesz dostawać na maila?

cacoo.com/diagrams/Oju2HRZ0JANSKbDU-2EE75.png

contactform7.com/faq/#Nothing_shows_up_in_the_email_even_after_adding_a_tag_to_the_form

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności