Skocz do zawartości

Jaki silnik sklepu?

My4tic

Rekomendowane odpowiedzi

1. Problem nie został zgłoszony do bugtrackera.

2. Aktualna wersja oprogramowania to 1.3.3, od 1.1.9 wprowadzono wiele zmian.

3. Jak widać po wpisie przypadek jest raczej odosobniony.

PS. Rozumiemy tę złość/złośliwość za brak darmowego supportu via e-mail, ale wolimy skupić się na dynamicznym rozwoju oprogramowania niż na pojedynczych przypadkach i problemach, których autorami są często sami administratorzy sklepów lub osoby wdrażające.

• Odpowiedzi 36
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
widziałem środek oraz znam opinie kilku klientów.

Możesz tę kwestię rozwinąć? Bardzo mi na tym zależy.

tak mogę. klienci nie są pozytywnie nastawieni.

edit: uprzedzam, że nie znam konkretów - po prostu kilka sztuk niezadowolonych opinii trafiło do mnie. I tyle w temacie. MOżliwe, że to promilowe opinie są jakie zazwyczaj pojawiają się i mogą pojawić się w stosunku do każdego.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

adam.piotrowski - mówimy tutaj o wersji najnowszej na którą przeszedłem od razu gdy zlokalizowałem błąd. Aktualnie na stoi na starej wersji z powodu braku kodowania plików i możliwości własnych modyfikacji i napraw.

adam.piotrowski - mówimy tutaj o wersji najnowszej na którą przeszedłem od razu gdy zlokalizowałem błąd. Aktualnie na stoi na starej wersji z powodu braku kodowania plików i możliwości własnych modyfikacji i napraw.

Usunąłeś linki do naszej strony ze stopki więc bezpłatnego supportu na forum nie uzyskasz (chyba że od innych użytkowników). Tyle w temacie wsparcia na naszym forum.

Oprogramowanie jest bezpłatne co nie oznacza, że musimy pomagać też osobom, które nie szanują naszej pracy. Nie zmuszamy poza tym nikogo do korzystania z GekoSale, a ludzie i tak korzystają z własnej niczym nieprzymuszonej woli. Jeżeli masz zastrzeżenia do naszego oprogramowania to najprostszym wyjściem jest zmiana softu.

Lesiu - migrowałem na OpenCart jednak to zupełnie inna domena.

adam.piotrowski - Hehe, niezłe żarty. Pokaż mi gdzie go usunąłem? Z tego co mam paczkę to w starej wersji go po prostu nie ma dlatego proszę zweryfikuj swoje oskarżenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności