Skocz do zawartości

Seo pro - linkbuilding 17.11 - Maxroy

it_management

Rekomendowane odpowiedzi

SEO Pro: Link Building - szkolenie warte swoje ceny czy też wręcz odwrotnie ?

Ostatnio trafilem na :

https://searchmarketingweek.com/szkolenie-s...cjonowanie-pro/

Jestem ciekawy jak zapatrujecie sie na tematyke szkolenia. Moim zdaniem koledzy (jeśli mogę tak powiedzieć z Maxroya) spóźnili się o jakiś rok może ciut więcej.

Listy Paula i Angeli dawno nie działaja nie dając domenom mocy jaką dawały kiedyś ( ba zapomnieli wspomnieć chociażby o Terry Kyle - backlinksforum którego listy przebijały listy angeli).

Jakie jest wasze zdanie ?

2777 ?! nie skomentuję tej ceny

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Brak zdania :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

dobrze że nie 2666, szatańska cena..

Cena za wysoka jeżeli chodzi w zasadzie o podstawy SEO i to nie w pełni aktualne.

Wartość merytoryczna szkolenia słaba moim zdaniem.

a9177b36246d7ce96fa698c9971dd36b.png

Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny.

Usługi informatyczne oraz reklamowe w tym pozycjonowanie w częstochowie

Na Śląsku masz full opcję : dwudniowe szkolenie z wyżywieniem i imprezką za 1200zł :D

https://xannsem.com/szkolenia/program_szkol...nsowane_-_2_dni

Będzie trochę skromniej tj. bez porszaków i degustacji whisky ale za to bardziej merytorycznie no i na czasie... :)

brak łiski to podstawowe zaniedbanie organizatora - znaczy szkolenie będzie niemerytoryczne - nie polecam :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

SEO Pro: Link Building - szkolenie warte swoje ceny czy też wręcz odwrotnie ?

https://searchmarketingweek.com/szkolenie-s...cjonowanie-pro/

[…]

Listy Paula i Angeli dawno nie działaja nie dając domenom mocy jaką dawały kiedyś

Hej, "Listy Angeli i Paulsa" to bardziej skrót myślowy - jesli pytania o tego typu listy zaczynają pojawiać się zarówno na PiO jak i na Forum.MaxROY.com to mysle ze ta nazwa powoli zaczyna funkcjonować - nie zależnie od tego co dokładnie się pod nią kryje.

Podczas szkolenia generalnie omówimy tę formę link buildingu opartą na ręcznym lub częściowo automatyzowanym procesie budowania linków opartą o wszelkiego rodzaju profile itp.

Co do działania, czy tez nie działania to jak zwykle opinie są różne i wszystko zależy od pozycjonowanych fraz… często też doświadczenie pozycjonera i sposób użycia determinuje skuteczność.

Wyjątkowe szkolenia o marketingu internetowym!

Współorganizowane przez

SprawnyMarketing.pl

Na Śląsku masz full opcję : dwudniowe szkolenie z wyżywieniem i imprezką za 1200zł :D

i tu się z Tobą zgodzę bo mam ochotę się wybrać aby naprać .... się z Tobą wódeczki :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Hej, "Listy Angeli i Paulsa" to bardziej skrót myślowy - jesli pytania o tego typu listy zaczynają pojawiać się zarówno na PiO jak i na Forum.MaxROY.com to mysle ze ta nazwa powoli zaczyna funkcjonować - nie zależnie od tego co dokładnie się pod nią kryje.

hehe, myslalem ze sie nie usmieje dzis. to my robimy tez szkolenie pozycjonowanie. w sumie to bedzie o kamasutrze, ale tak sie u nas przyjelo ze mowi sie "pozycje" wiec stwierdzilismy ze mozna nazwac to pozycjonowaniem.....

a powaznie juz, bez niesmiesznych zartow, to podziwiam twoja firme. sprzedawac tak banalna, podstawowa i jakze nieaktualna wiedze za taka kase...

pozycjonowanie - interwencja

Pisząc to Ciebie bezwzględnie miałem też na myśli !

Prawde godom !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności