it_management Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 SEO Pro: Link Building - szkolenie warte swoje ceny czy też wręcz odwrotnie ? Ostatnio trafilem na : https://searchmarketingweek.com/szkolenie-s...cjonowanie-pro/ Jestem ciekawy jak zapatrujecie sie na tematyke szkolenia. Moim zdaniem koledzy (jeśli mogę tak powiedzieć z Maxroya) spóźnili się o jakiś rok może ciut więcej. Listy Paula i Angeli dawno nie działaja nie dając domenom mocy jaką dawały kiedyś ( ba zapomnieli wspomnieć chociażby o Terry Kyle - backlinksforum którego listy przebijały listy angeli). Jakie jest wasze zdanie ? https://seomanagment.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 2777 ?! nie skomentuję tej ceny Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Brak zdania Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THI Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 dobrze że nie 2666, szatańska cena.. Cena za wysoka jeżeli chodzi w zasadzie o podstawy SEO i to nie w pełni aktualne. Wartość merytoryczna szkolenia słaba moim zdaniem. Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny. Usługi informatyczne oraz reklamowe w tym pozycjonowanie w częstochowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Na Śląsku masz full opcję : dwudniowe szkolenie z wyżywieniem i imprezką za 1200zł https://xannsem.com/szkolenia/program_szkol...nsowane_-_2_dni Będzie trochę skromniej tj. bez porszaków i degustacji whisky ale za to bardziej merytorycznie no i na czasie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 brak łiski to podstawowe zaniedbanie organizatora - znaczy szkolenie będzie niemerytoryczne - nie polecam Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 to się szkolących i szkoleń porobiło. STATLINK.pl | https://skuteczni.pl/pozycjonowanie-stron/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortunately102 Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 nie znacie sie, przeciez tyle gadzetow dostajecie za free, ze az zal nie isc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shpyo Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 To ja tez zrobię swoje mega wypaśne szkolenie :>. Jak dla mnie, to cena jest z kosmosu, a metody już mało na czasie. blog o apple | highlab.pl - blog technologiczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CezAre Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 it_management napisał(a): SEO Pro: Link Building - szkolenie warte swoje ceny czy też wręcz odwrotnie ?https://searchmarketingweek.com/szkolenie-s...cjonowanie-pro/ […] Listy Paula i Angeli dawno nie działaja nie dając domenom mocy jaką dawały kiedyś Hej, "Listy Angeli i Paulsa" to bardziej skrót myślowy - jesli pytania o tego typu listy zaczynają pojawiać się zarówno na PiO jak i na Forum.MaxROY.com to mysle ze ta nazwa powoli zaczyna funkcjonować - nie zależnie od tego co dokładnie się pod nią kryje. Podczas szkolenia generalnie omówimy tę formę link buildingu opartą na ręcznym lub częściowo automatyzowanym procesie budowania linków opartą o wszelkiego rodzaju profile itp. Co do działania, czy tez nie działania to jak zwykle opinie są różne i wszystko zależy od pozycjonowanych fraz… często też doświadczenie pozycjonera i sposób użycia determinuje skuteczność. Szkolenia e-marketingowe Wyjątkowe szkolenia o marketingu internetowym! Współorganizowane przez SprawnyMarketing.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 FiKaS napisał(a): Na Śląsku masz full opcję : dwudniowe szkolenie z wyżywieniem i imprezką za 1200zł i tu się z Tobą zgodzę bo mam ochotę się wybrać aby naprać .... się z Tobą wódeczki Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harley7 Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 CezAre napisał(a): Hej, "Listy Angeli i Paulsa" to bardziej skrót myślowy - jesli pytania o tego typu listy zaczynają pojawiać się zarówno na PiO jak i na Forum.MaxROY.com to mysle ze ta nazwa powoli zaczyna funkcjonować - nie zależnie od tego co dokładnie się pod nią kryje. hehe, myslalem ze sie nie usmieje dzis. to my robimy tez szkolenie pozycjonowanie. w sumie to bedzie o kamasutrze, ale tak sie u nas przyjelo ze mowi sie "pozycje" wiec stwierdzilismy ze mozna nazwac to pozycjonowaniem..... a powaznie juz, bez niesmiesznych zartow, to podziwiam twoja firme. sprzedawac tak banalna, podstawowa i jakze nieaktualna wiedze za taka kase... pozycjonowanie - interwencja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erbit Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 zgred napisał(a): ...i tu się z Tobą zgodzę bo mam ochotę się wybrać aby naprać .... się z Tobą wódeczki Samoluby ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Pisząc to Ciebie bezwzględnie miałem też na myśli ! Prawde godom ! Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 zgred napisał(a): mam ochotę się wybrać aby naprać .... się z Tobą wódeczki No propozycja niegłupia :-) Zatem zapraszam w lutym, tak się składa, że 7 lutego mam hot twenty one geburstag zatem wódeczkę postawię EOT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.