Skocz do zawartości

Seo pro - linkbuilding 17.11 - Maxroy

it_management

Rekomendowane odpowiedzi

Ech tam Panowie, marudzicie.

Szkolenie jest dla osób na innym poziomie niż Wy i dla innej kategorii odbiorców niż Wy. Nie powinno być więc dla Was zaskoczeniem, że dla tych odbiorców i program i cena jest OK.

Co do mojej części szkolenia - pokażę od A do Z jak w ciągu 2-3 tygodni dobić do top10 na większość fraz.

Jak to już napisałem, pokażę to a nie omówię teoretycznie, jak to na szkoleniach najczęściej bywa. To jest wiedza niedostępna dla pewnie 90% ludzi z tego forum.

Inne części szkolenia nie będę komentował bo nie ja je przygotowuję, z doświadczenia jednak wiem, że program szkoleń nigdy nie jest równy i zawsze można znaleźć coś co jest niepotrzebne, co powinno być lepiej omówione lub jest przestarzałe.

Z cyklu "Przysłowia Polskie":
- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."
Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl

• 2 miesiące temu...
Zatem zapraszam w lutym, tak się składa, że 7 lutego mam hot twenty one geburstag zatem wódeczkę postawię

Patrz, Pan, a to mi jakoś umknęło :P

cholera, wątroba już nie ta co kiedyś, ale w takim przypadku nie pozostaje mi nic innego, jak się poświęcić :(

to jak, Paweł i Robert? wpadniecie też na wódeczkę (choć ja chyba jakieś łyski in de dżar wolę ;))?

a w temacie: mkane, jak się udało szkolenie?

dymna.jpg

a w temacie: mkane, jak się udało szkolenie?

Z mojej perspektywy sie udało, lepiej jednak zadać takie pytanie uczestnikom.

Z cyklu "Przysłowia Polskie":
- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."
Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności