Skocz do zawartości

[Wykonam] Kompleksowe zaplecze WP + linki!

KNS

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich! :soczek:

Z uwagi na bardzo dużo wolnego czasu chciałbym zaprezentować Wam moją ofertę dotyczącą kompleksowego tworzenia zaplecza.

Już na wstępie chciałem zaznaczyć, że ofertę tę kieruję do konkretnych osób, którym zależy na profesjonalnym i solidnym wykonaniu.

Jeśli szukasz tekstów po „zecie” – możesz nie zjeżdżać na dół :rolleyes:

Przedmiot

Sprzedaję usługę tworzenia stron pod zaplecze. Zakładam, że będą to stronki na systemie Wordpress.

Każda stronka to:

Arrow-right-icon.png 1. rady odnośnie zaplecza, wp, hostingu, domen*

Arrow-right-icon.png 2. wybór serwera i domeny*

Arrow-right-icon.png 3. instalacja WordPress

Arrow-right-icon.png 4. wgranie wtyczek i motywu graficznego

Arrow-right-icon.png 5. konfiguracja dodatków

Arrow-right-icon.png 6. pisanie tekstów na wcześniej określony temat

Arrow-right-icon.png 7. dodanie tekstów, kategorii, tagów

Arrow-right-icon.png 8. drobne zmiany graficzne (top, banerek)

Arrow-right-icon.png 9. linkowanie*

Button-Warning-icon.pngwystawiam f.vat, przy większych zakupach przewiduję rabaciki, mile widziane referencje po wykonaniu zlecenia.

* opcjonalnie, wg wcześniejszych ustaleń

Kontakt

Mateusz Wrzos

e-mail - webkns@gmail.com

gg - 970942

tel - nr wrzucam na pw chętnym

Dodatkowo

Gotowe stronki Wordpress mogę dodać do serwisów, które zajmują się wycenianiem stron, aby lekko podbić ich BL.

Istnieje również możliwość podlinkowania ich SWL stałych lub rotacyjnym i katalogowaniem automatem.

Jestem posiadaczem około 200 gotowych, złożonych stron, które nie są postawione w sieci. Każda z nich posiada 15 podstron z unikalną treścią.

Stronki są na różne tematy i budowane na prostych, przejrzystych szablonach. Kiedyś wykorzystywane były jako zaplecze do systemu Linkme.

Chętnie je odsprzedam lub teksty z nich, wykorzystam na Twojej stronie Wordpress.

Pomoc

Współpracuje z ludźmi, którzy prowadzą agencje reklamowe, jednak mam przyjemność rozmawiać też z webmasterami, którzy

dopiero rozpoczynają swoją przygodę z pozycjonowaniem. Często ich wiedza jest niekompletna bądź bazuje na niepewnych źródłach.

Bardzo często jest to przyczyną podejmowania złych decyzji. Jeśli nie jesteś pewny - zapytaj. Bardzo chętnie pomogę, udzielę cennych rad.

Kontakt

Mateusz Wrzos

e-mail - webkns@gmail.com

gg - 970942

tel - nr wrzucam na pw chętnym

mediaM - Krystian Kolasa

ul.Więckowskiego 27 lok 5c

90 - 727 Łódź

NIP: 727-253-16-89

Pozdrawiam i zapraszam! :tancze:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności