Skocz do zawartości

Zmiana wyglądu linków

krzysiek23b

Rekomendowane odpowiedzi

Planuję zastąpić stronkę nowym projektem na bazie Joomla, tyle, że zmienią się linki, bo poprzednia była budowana w kreatorze i linki "dziwne" ma. Stronka ma rok i już trochę pozycjonowałem, ma niezłe pozycje na parę fraz. Czy trzeba będzie na nowo pozycjonować podstrony czy siła na poszczególne frazy jest także w samej domenie i nie będzie dużego spadku pozycji podstron? Mam nadzieję że wiecie o co mi chodzi :rolleyes:

Po prostu nie mają typowej struktury jak; stona.pl/nazwapodstrony.html tylko różne liczby i cyfry. Zrobiłem też przekierowania z PA ale nie działają, choć w PA klikam na utworzone przekierowanie to działa, ale już na stronie czy w przeglądarce to nie :). Rozumiem że w pliku htaccess. też można ustawić przekierowanie?

W kreatorze o12 linki prezentują się w sposób https://twoja-domena.pl/nazwa-podstrony.php chyba ,że masz na myśli linki w nowo zainstalowanej Joomli. .htaccess jest właśnie odpowiedzialne za strukturę linków i przekierowania, ale z tego co kiedyś tam bawiłem się w joomli to z poziomu panelu administracyjnego chyba jest to możliwe.

http://spinning.com.pl - przynęty spinningowe

Chodzi mi o kreator w linuxpl, który swoją droga jest do bani i nie dorasta do pięt temu z o12. Wracając do przekierowania, to musze usunąć stary projekt strony i zastąpić go o wiele ładniejszym i funkcjonalnym Joomla z "ładnymi" linkami, które właśnie można ustawiać w PA. Zresztą i tak musze to zrobić nawet jak mi się nie uda przekierować stare linki na nowe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności