Skocz do zawartości

Strona nie pozycjonowana, a wejść z google sporo

Lukassz

Rekomendowane odpowiedzi

Mam małe pytanie. Kiedyś zrobiłem stronę na konkurs https://energia.2b-lonowe.pl/ w ogole jej nie pozycjonowałem, ani nie optymalizowałem. Jednak co dziennie wejdzie jakieś z 20 osób przez wyszukiwarkę, mam 83,77% nowych odwiedzin. Słowa kluczowe przez które wchodzą to:

energia wodna

105 26,32%

elektrownie wodne

65 16,29%

elektrownia wodna

64 16,04%

energia wody

29 7,27%

energia cieplna oceanu

10 2,51%

Dlaczego nie mam tak z innymi stronami?

Pozdrawiam

Czasami strona nawet nie musi być zoptymalizowana - starczy Joomla bez prostych adresów, niczego. Mam jedną domenę, którą pozycjonowałem 2-3 miesiące z 3 lata temu. Weszła na TOP 3 i do dzisiaj tam jest. Strasznie dziwne gdyżtreść jest już dawno nieaktaulna a fraza całkiem popularna.

spis stron PR2 bezpłatny, moderowany katalog, za 3 komentarze wpis PREMIUM gratis

ciekawy katalog stron z PR1 - darmowy

Dlaczego nie mam tak z innymi stronami?

Ja się zastanawiam jak strona nie będąca w Top30 (a gdzie jest nie mam czasu sprawdzać) na te hasła co podałeś "robi" wejścia z wyszukiwarki :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności