Skocz do zawartości

Dedyk z róznymi klasami ip lub dobry serwer z róznymi IP

adek

Rekomendowane odpowiedzi

korzystam z małych kont typu neateasy itp ale powoli mam dosyć amatorki. Cos możecie polecić tak abym obsadził np 200 -250 domen na możliwie zróżnicowanym IP, moze byc dedyk, drozsza serwerownia ale żeby mi to nie padało co chwilie, lub nie otwierały sie stronki na WP przez 20 sek......

ovh - only !

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Było setki razy. Tak jak pisze zgred - tylko ovh, prawdopodobnie żadna inna serwerownia na świecie nie dysponuje taką ilością klas IP i jednocześnie jest tak łatwo z ich uzyskaniem.

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

korzystam z małych kont typu neateasy itp ale powoli mam dosyć amatorki. Cos możecie polecić tak abym obsadził np 200 -250 domen na możliwie zróżnicowanym IP, moze byc dedyk, drozsza serwerownia ale żeby mi to nie padało co chwilie, lub nie otwierały sie stronki na WP przez 20 sek......

patrząc na to jak działa statlink to raczej nie masz szans na dobre skonfigurowanie dedyka :).

pozdrowienia.

googlerulz.

klasa D jest nieużywana.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności