Skocz do zawartości

jak to jest ze stopką?

lolek1969

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam takie pytanko.

z tego co się tu dowiedziałem to strona powinna być jako tako nasycona słowami kluczowymi.

ale też słyszę że w stopce siła :)

i tu pytanie: czy jeśli oprócz takich tam jak regulamin, kontakt itp. wstawić button (?) kierujący do podstrony z obszernymi artykułami dotyczącymi tematu strony i zawierającymi słowa kluczowe. czy to coś pomoże w pozycjonowaniu?

bo linkowanie chyba muszę komuś zlecić jako że linkuję już drugi tydzień i mam dopiero 33 linki.

pozdrawiam

...bo linkowanie chyba muszę komuś zlecić jako że linkuję już drugi tydzień i mam dopiero 33 linki.

pozdrawiam

Linkowanie to jedno. Trzeba jeszcze zadbac by te zdobyte linki zobaczyło G :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

...bo linkowanie chyba muszę komuś zlecić jako że linkuję już drugi tydzień i mam dopiero 33 linki.

pozdrawiam

I tak zapewne duża część ludzi linkuje i poprostu czeka aż zaindeksuje. Nie chce się poprostu pingować czy podlinkowywać wpisów.

A czym sprawdzasz ilość linków?

ilość linków sprawdzam seostation

pozdr

pozdrawiam

I tak zapewne duża część ludzi linkuje i poprostu czeka aż zaindeksuje. Nie chce się poprostu pingować czy podlinkowywać wpisów.

może nie tyle nie chce się co nie umie się :)

Raczej nie chce, bo metody są jeżeli tylko chce się je znaleźć :)

czarna magia. nawet nie podejmuję się robić coś w tym kierunku bo te nazwy którymi naszpikowany jest ten tekst brzmi dla mnie jak język mandaryński.

RSS , xml, feed, bullping, Scrapebox Bulkping, poczekam aż w naszym kochanym kraju zacznie się tworzyć te rzeczy (programy) po polsku. jak ktoś jest cienki w angielskim plus te dziwne nazwy to lepiej sobie odpuścić

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności