Skocz do zawartości

Narzedziapozycjonerskie.pl

MateuszI

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, ostatnio udało mi się przechwycić osobiście mnie interesującą domenę tematyczną jaką jest www.narzedziapozycjonerskie.pl Domena rok w sieci poprzednio był na niej sklep na zasadzie zaplecza więc pomyślałem że będę kontynuował tematyczność strony ale póki co nie idę w sklep. Ale chcę zebrać na blogu wszystkie dostępne publicznie narzędzia jakie są używane w branży pozycjonerskiej. Początkowo skupiam się na narzędziach dostępnych w Polsce następnym krokiem jest rynek zagraniczny aby co niektórym pokazać jakie narzędzia są tam dostępne.

Teraz chciałbym podać ocenie estetykę i wygląd bloga. Osobiście sam sobie daje 4+/6 :) Jaka jest wasza ocena ? Głównymi czytelnikami bloga będą osoby związane z SEO więc lepiej zapytać nie mogłem :)

www.narzedziapozycjonerskie.pl

Trenuj według planów treningowych https://fitmade.pl/plany-treningowe/ - od FITMADE

Rzeczywiście trochę mdło :) Sztywne opisy, troszkę brakuje ciekawych rzeczy, bo tego typu opisy można zobaczyć na stronach producentów.

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Dokładnie tydzień dni temu wpadłem na pomysł, żeby zrobić identyczny blog właśnie na temat SEO narzędzi, bo nie ma czegoś takiego w sieci :D Skoro widzę, że już jest, to nie ma sensu jechać z takim samym projektem, chociaż już miałem przemyślanych kilka spraw :)

Jeśli chodzi o zdobywanie screenów z narzędzi, to ja obmyśliłem to tak, żeby screeny od producenta stosować w ostateczności a standardowo stosować screeny od zwykłych użytkowników z normalnego użytkowania programu. Widziałem to tak, że np ktoś posiada xRummera i ma ochotę pokazać kilka ciekawych screen'ow z działania programu, to w zamian dostaje link na podstronie omawiającej ten konkretny program.

Wydaje mi się, że to uczciwy układ i takie linki będą mocne ponieważ ludzie będą linkować do podstron konkretnych programów :)

Dodałbym wyszukiwarkę na głównej i tagi we wpisach. Dodatkowo wyróżnij może boldem kategorię darmowe narzędzia bo teraz ginie w gąszczu kategorii a myślę, że większość początkujących osób interesuje właśnie najbardziej ta kategoria.

Edit:

No i dołączam tu również swój głos w sprawie screenów i testów. Jeśli sam nie robiłeś testów to może podasz linki do testów na innych blogach/forach przy każdym narzędziu?

U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej.

Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten.

ScrapeBox zadebiutował na polskim rynku w 2010 roku

Scrapebox nigdy nie debiutował na Polskim rynku, niema Polskiego suportu i niema polskiego dystrybutora, wiec o jakim debiucie mówisz? Debiut na Polskim rynku oznacza OFICJALNA sprzedaż na rynek docelowy, siatkę dilerów i dystrybutorów, suport w jerzyku i tak dalej.

Tak dla ścisłości Scrapebox zadebiutował w 2009 roku.

Chyba chodzi w tym przypadku o datę pierwszego postu na PiO w temacie tego toolsa - 4.07.10 - 21:02 :)

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=710963

Darq Świetny pomysł postaram się o niego. Może sam jesteś zainteresowany taką wymianą ?

MaxPan Tak uznałem dane na forum PIO kiedy stało się o nim głośno.. Ciężko jest uznać kiedy pojedyncze jednostki osobowe w polsce zaczęły używać takich softów. Jeżeli chodzi o słowo Debiut Scrapebox Hmm czy aż tak jest to poważny błąd ? Myślę że właśnie w pewnym sensie za polski support robi forum PIO gdzie można uzykać odpowiedzi na temat tego softu.

P@wel zgadza się nie robiłem testów wszystkich softów i zmienię... Jeżeli chodzi o wyszukiwarkę to jest ona. Wystarczy u góry po prawej wcisnąć lupę... wiem wiem trochę to mało widoczne.

Trenuj według planów treningowych https://fitmade.pl/plany-treningowe/ - od FITMADE

Wystarczy u góry po prawej wcisnąć lupę... wiem wiem trochę to mało widoczne.
Mało widoczne? :P

search_btn.png

Czarna lupa na czarnym tle? To jak czarna koszulka na czarnym modelu https://www.wykop.pl/link/943975/sprobuj-wy...dla-tej-bluzki/ +1 do niewidzialności ;)

Zmień ten PNG na biały, albo przesuń szukajke na prawy sidebar w formie pola do wpisania szukanego słowa :)

• 2 tygodnie później...

Mniej więcej dostosowałem się do waszych porad za co Dziękuje.! Blog cieszy się sporą oglądalnością.

Jeżeli jesteś Autorem Narzędzia lub Chcesz pozyskać link do swojej strony za darmo przygotuj opis narzędzia i skontaktuj się poprzez PW ze mną :) Link w Artykule dla każdego kto przygotuje opis!

Skoro w menu masz Darmowe narzędzia to przydało by sie aby i płatne tam były, albo oba albo wcale. w stopce gdzie jest "o mnie" masz źle kod do grafiki wpisany, popraw bo aż razi. nowy blog i juz oczywiscie reklama adtaily ahh :)

ogolnie + bo nieraz musze przeszukiwac mase tematow na pio zeby znalezc narzedzie odpowiadajace moim wymaganiom :)

Linków w podpisie brak bo konfidencja nie śpi !!

Ludzie bardziej szukają Darmowych Narzędzi więc postanowiłem tylko takie wyróżnić. Z błędem się zgadzam zostanie poprawiony za moment.

Jeżeli chodzi o reklama to Hmm że tak powiem. NIE WIDZĘ NIC W TYM ZŁEGO! Robię za Free reklamę produktów gdzie autorzy mają szanse coś zawsze zarobić. Więc dlaczego mam swój czas poświęcony na pisanie bloga wyznaczyć na 0 :) Tak się zwróci chociaż na odnowienie Domeny bo reklama na stronie również nie jest droga!

Więc wybacz ale nie rozumiem twojej uwagi jeżeli chodzi o Reklamy. Bo nie są one ani nachalne ani nic w tym stylu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności