Skocz do zawartości

Wyżyj się na avatarze!

jez

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

Piszę do Was w dobrym humorze. Natchnięty topikiem Kavy o retuszach (a zwłaszcza jego zakończeniem), rzucam pomysł: zmień avatar ostatniej osoby, która pisała w tym temacie. Pracujemy oczywiście na legalnym oprogramowaniu, tworzymy tak, aby nikogo nie urazić. :)

A zaczęło się tak. Na początku mojej bytności na tym forum (chyba koniec 2004), wystartowałem niefortunnie delikatnie sprzeczając się z między innymi Michałem, o między innymi charakterystyczny Avatar:

Michał poprosił mnie, abym go zmienił i tak oto wykonałem następny:

Poproszono mnie, bym zmienił i ten, na taki, który "mniej przypomina osobę, która nie jest tu mile widziana" (chyba chodziło o p. Henryka, a nie o mnie). Zgodnie z wytycznymi powstało...

... które jednak niedługo zagościło na łamach PiO. Nie pamiętam jakie były późniejsze avatary, ostatecznie na moment przerzućmy się na avatar Hellza, który w temacie o retuszach stwierdził:

Czekam na kolejne wydanie "Pimp our pierwsza dama" :)

I tak z:

hellz1.jpg

... powstało moje pierwsze skojarzenie:

hellz2.jpg

A teraz znów wróćmy do jeżyka :D.

Zdjęcie na moim avatarze:

av.gif

... przedstawia jeżyka, którego kupiły mi osoby z tego forum od dzieci sprzedających obrazki, na pierwszym forumowym spotkaniu, w jednym z :D krakowskich pubów. Z resztą, jak pamiętacie, Intruder2600 też miał w podobnym designie "świnię", którą dostał za pozycjonowanie moich haseł. ;)

Sl4c "nie mógł się powstrzymać" by nie stanąć w obronie Hellza wobec mojej samowoli (retusz z Vaderem) i przerobił jeżyka na:

jez.gif

Oczywiście nie pozostałem mu dłużny:

av05.jpg

... i przy okazji, połączyłem oba pomysły:

av03.jpgav04.jpg

a teraz Twoja kolej, wyżyj się! :-)

Zmieniamy avatar ostatniej osoby która tutaj pisała, jeżeli nie będzie sprawnie szło, to retuszujcie jakiekolwiek - po kilka w poście. Zapraszam do zabawy!

Pozdrawiam, J! ;)

m.jpg

Tylko niech sobie nikt nie myśli ze to forma wypominania Michałowi ze GoogleGuy'a wstawił na forum!

Poprostu GoogleGuy to ostatnia "osoba" ktora tutaj pisała :hello: no i z Michałem ma dużo wspólnego to tak mi się połączylo.

Edytor to..... Paint bo innych nie umiem obslugiwac, no i mialo byc na legalnym sofcie ;)

No ładnie rześ michalowi kobite wyciął :hello:

"Wielkie uczyniłaś pustki w kraju naszym,

Ty żałosna partio tym rządzeniem waszym.

(...)

Z każdego kąta żałość człowieka ujmuje

A kraj już nowych rządów tęskno wypatruje."

Jako ze moja stronka ostro spadła w G.... w zrezygnowaniu wywołanym tym faktem... rozwiązałem inny problem :zeby:

kryzys16.gif

Z moim avatarem bedzie ciężko, szczególnie ze moja "aktywność" przejawia sie w bezczelnym zdobywaniu linków w dziale "Przywitaj się" przez co ciężko coś wymyślić z przerobieniem.

Dlatego apeluje o małą zmiane regulaminu tej zabawy, i zmienianu avatarów kogo popadnie ;)

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności