Skocz do zawartości

Ponad nieskończoność

sqnbn

Rekomendowane odpowiedzi

Żyjemy w bardzo ciekawym roku, ledwo co mieliśmy do czynienia z odkryciem przybliżającym do pokonania prędkości światła, a już szerzej nieznany użytkownik allegro odkrył PONADNIESKOŃCZONOŚĆ ;);)

https://allegro.pl/mega-dochodowy-interes-g...1923903144.html

w aukcjach na allegro najbardziej podoba mi się: "dlaczego sprzedaje ?" - i tu jakaś mniej lub bardziej wyszukana odpowiedź.

jak to pytanie w opisie aukcji widzę od razu się zastanawiam ile lat ma sprzedający,

a ten z tą ponadnieskończonością to już dołożył do pieca, hehe

Najlepszy

Tani hosting na Twoją www.

Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę.

Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru ;) konta www od 19zł. brutto rocznie

w aukcjach na allegro najbardziej podoba mi się: "dlaczego sprzedaje ?" - i tu jakaś mniej lub bardziej wyszukana odpowiedź

Najczęstsza to "bo wyjeżdzam za granicę". Podejrzewam, że ilość użytkowników allegro, którzy argumentowali sprzedaż wyjazdem za granicę już dawno przekroczyła 40 milionów :)

U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej.

Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten.

Godzina dziennie w wyrku i możesz zarabiać 6787,85zł. I ani grosza mniej! I mieć Porszaka i... z resztą sami zobaczcie: adamwolodzkoblog.pl/tf/jak-zarabiac-10000-miesiecznie.php

A najlepsze jest:

"Zwolnili Mnie Z Pracy, Zostawiła Mnie Żona, A Teraz Zarabiam 10.000zł+ Miesięcznie Bez Wychodzenia Z Domu!

… i dzięki temu mam nie tylko nowe Porsche, ale też więcej seksu niż mogę podołać"

:)

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

@mmr88 - swoją drogą jestem bardzo ciekaw, ile osób na 100 w takie coś uwierzy.

Ja już jestem przyzwyczajony do domowych systemów zarabiania, darmowych nagród/loterii, na których zawsze "wygrywam" i przeróżnych cudów na kiju, więc takie info z Allegro to rzecz normalna dla przeciętnego internauty.

gdzieś zaginęła...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności