Skocz do zawartości

GadzetNET.pl

Zbigniew

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Nieśmiało pragnę przedstawić mój pierwszy prawdziwy katalog stron.

Stoi on na skrypcie Sinooke.

Wpisy oczywiście darmowe: opcje wpisów zwykłych, wpisów dla firm.

Są też wpisy premiowane - w zamian za link zwrotny.

Moderacją będę starał się zajmować codziennie.

Serwer, na którym stoi katalog z powodu tymczasowych przerw w działaniu lekko mnie irytuje - NetEasy. Jeśli nie będzie zdawał egzaminu, to będę musiał go zmienić.

Proszę o unikalne wpisy.

Można pokusić się o zgłoszenie dłuższych wpisów, takich precelków :). Mają to być dłuższe (minimum 800 znaków) teksty reklamowe. Można w nich umieścić dwa linki wychodzące. Musi to być jednak: składne, ładne, logiczne i unikalne.

Katalog zamierzam w ramach możliwości linkować.

Uwagi, propozycje i sugestie są mile widziane. Jako, że to mój pierwszy katalog, to pewnie będzie tego sporo.

Zapraszam - KATALOG STRON - GadżetNET

Jam jest Zbygniew.

Katalog prezentuje się bardzo ładnie. Pierwszy wpis poszedł bez problemów, ale niestety już przy następnym pojawiły się błędy. Nie mogę zatwierdzić strony w formularzu dodawania wpisu...

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

W którym miejscu był błąd?

Przy wyborze typu wpisu oraz przy próbie zatwierdzenia wpisu. Błąd połączenia z mysql, komunikat: nazwa_bazy already has more than 'max_user_connections' active connections in... czy jakoś tak. :) Błąd w pliku konfiguracja.php wiersz 9.

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

To się cieszę

A tak swoją drogą to powiedzcie mi ile może taki katalog zeżreć miesięcznie transferu, ile zająć miejsca na dysku itd? Bo bladego pojęcia nie mam. A szukając nowego ewentualnego serwera będę musiał zwrócić uwagę na to, żeby udźwignął mi dwa takie katalogi :) Macie może coś do polecenia stosunkowo taniego i stabilnego? :)

Jam jest Zbygniew.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności