Skocz do zawartości

Zmiana z Shared na VPS

dervill

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Przesadzacie ja mam w Biznes Host (ref, a

)

Nie znam linuxa kompletnie a jak coś potrzebuje to mail do supportu i robią o co poproszę baz opłat za "administrację"

Ale przyznaje się linuxa się uczę :rolleyes:

Jakub Jaworowicz

Zobacz mój Blog o WordPress i Marketingu

Niestety 3 zł miesięcznie za IP nie wychodzi tanio, bo tylko przy 50 IP rocznie daje to już z hostingiem 2000 zł.

To prawda - brak na rynku SEO-VPSów z współdzielonymi IPkami. Trochę to dziwne bo sama idea VPSa to przecież podzielenie dedyka na konta ale dodatkowe IPki muszą być już dedykowane (stąd taka cena). Nie wiem czy to jakieś techniczne ograniczenie by sprzedawać wspólne bloki RIPE jak kimsufi ?

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Generał - wydaje mi się że dzielenie IP przez VPSy to raczej za bardzo nie da się zrobić.

Problem jest w konflikcie portów :rolleyes:

Masz np. na porcie 80 www - na jednym VPS ktoś sobie skonfiguruje serwer www a na innym VPS będzie inna konfiguracja. I co teraz?

Na hostingu shared co innego bo jest jeden serwer WWW.

Podobne sytuacje z innymi portami.

General_Depet: to pojechales.. :). jak moze byc vps z dzielonym IP?

Nie znam się na tym dlatego pytam mądrzejszych od siebie ;)

hekko dzięki za uświadomienie.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

No i w końcu strona przeniesiona.

Jednak nie miałem tyle czasu by nauczyć sie szybko administracji serwerem bo to fizycznie niemożliwe, a stronę musiałem przenieść.

Strona obecnie w firmie VMline, a opinia tutaj: opinia

Najnowsza muzyka i nie tylko na https://nuteczki.top a dla kobiet ploteczki na https://ebabki.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności