Skocz do zawartości

Ile słów kluczowych a ile w TITLE ...

Rekomendowane odpowiedzi

Sory ale szukałem wszędzie i nie ma albo zle szukałem...

1. Co do TITLE to jeśli pozycjonuje strona na i słowo kluczowe to lepiej jest aby było w title to jedno tylko?

2. W słowach kluczowych: czy też im mniej tym lepiej?

3. No i co z description... (czy warto tam powtarzać to samo słowo no i ile razy w stosunku do innych -jeśli tak)

4. Dotyczy wszystkich powyższych punktów: czy stosować i z polskimi znakami słowo i bez (znaczy czy dawać np: wladek, Władek, ...)

Slabo szukales pewnie chcesz an tacy :)

1. im mniej tym lepiej ja staram sie nie wstawiac wiecej jak 5-7 slow.

2. G-bez znaczenia WP,Onet w regolaminie chyba max 3 razy jest

3. G-bez znaczenia WP,Onet ja ze 2 razy wpisuje w dluzsze zdanie

4. lepiej z pl znakami

Pozdrawiam, breja

wl4u3.gif

dzięki.

naprawdę szukałem...

ale muszę się przyznać, że to jest pierwsze w moim życiu formu i trochę jestem zakręcony...

JESZCZE... :D

A ja słyszałem, że w keywords nie można potarzać tego samego słowa...

Zrobiłem u mnie tak:

<title>Władysławowo</title>

<META name="keywords" content="władysławowo, wczasy, kwatery, noclegi, wczasy nad morzem" />

<META name="description" content="Wladyslawowo: OFICJALNA WAKACYJNA STRONA WŁADYSŁAWOWA - wczasy, kwatery, atrakcje, imprezy, morze..." />

Co ty na to?

Pozycjonuje głównie na hasło Władysławowo ale na wczasy i kwatery to bym się nie obraził jakby się też wyświetliła wysoko stronka...

Ale głównie chodzi o dobrą pozycję pod Władysławowo kosztem innych haseł...

Co ty na to?

Władek wszędzie Ciebie pełno i wszędzie usprawiedliwiasz się tak samo :P rusz chłopie szukajką bo na wszystkie Twoje pytania były już odpowiedzi udzielone cierpliwie szperaj na forum i czytaj :peace:

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Przyda Ci się to narzędzie - Meta Tag Analyzer:

https://www.widexl.com/remote/search-engine...g-analyzer.html

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

Władek wszędzie Ciebie pełno i wszędzie usprawiedliwiasz się tak samo :P rusz chłopie szukajką bo na wszystkie Twoje pytania były już odpowiedzi udzielone cierpliwie szperaj na forum i czytaj :D

OK ale wedłóg Was np google tak czesto coś zmienia - to jaka jest pewność czy post napisany przed 3 miesiącami jest jeszcze aktualny? :rotfl:

Przyda Ci się to narzędzie - Meta Tag Analyzer:

https://www.widexl.com/remote/search-engine...g-analyzer.html

TO JEST SUPER! ;) NO TAKIEGO CZEGOś SZUKAłEM... !!!

dzięki wielkie :)

już zaczynam przerabiać stronkę... :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności