Skocz do zawartości

nie moge dodac drugiej domeny do wyszukiwarek

bambo

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problem. Mam swoją domene z nazwa firmy, ale pol roku temu kupilem druga z nazwa czym zajmuje sie moja firma. Nie chce zeby sie zmienila sie domena firmy ale chce dolozyc do wyszukiwarek ta zakupiona pół roku temu. Zrobilem na niej skrypt ze po 10 sek. automatycznie przechodzi na moja strone firmowa. Wpisalem w niej slowa kluczowe i dodalem do wyszukiwarek. Do dzisiaj strona nie zostala dodana NIGDZIE :)

Pomocy

Jak możecie to napiszcie tutaj odpowiedz albo na meila!!

mp.tyna@wp.pl

Do dzisiaj strona nie zostala dodana NIGDZIE

czyli wszystko poprawnie, nowa domena nie została i nie powinna była zostać zindeksowana

usuń serwis ze starej domeny, przenieś go na nową, a nie baw się w zaśmiecanie indeksu wyszukiwarek backdoorami ani innego typu przekierowaniami z nowej na starą.

przekierowań (lub informacji "serwis został przeniesiony + link") użyj dopiero w adresie ze starej na nową jak już wszystko poprzenosisz

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności