Skocz do zawartości

94 katalogi

ovo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 224
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ovo, nie dziwię się temu pytaniu, bo nieprecyzyjnie napisałeś. :)

Do 14 lutego godz. 00:00 podwajamy każde doładowanie.

14 luty 00:00 był na zegarkach w systemie trochę ponad 18 godzin temu. Następnym razem pisz 23:59:59. :)

Dlatego też w razie wątpliwości zapraszamy do kontaktu mailowego.

Jest monitorowany z wiele większą częstotliwością niż forum.

Pozdrawiam

p.s. punkty są podwajane na bieżąco

Wymienię punkty z systemu na multikody do katalogów. Zainteresowany? Pisz na priv.

468x60.jpg

Ja mam na szybko pytanie jak te punkty maja sie do dodan? 1 pkt = 1 dodanie?

Koszt dodania to 2 - 4 punkty za wpis.

Są także darmowe.

Pozdrawiam

Wymienię punkty z systemu na multikody do katalogów. Zainteresowany? Pisz na priv.

468x60.jpg

Mogę prosić o wyjaśnienie? Zakupiłem punkty, wystarczające do dodania wpisów do określonej ilości katalogów, a po zakupie i po zapłaceniu zmieniliście zasady i okazuje się, że mogę dodać tylko do połowy katalogów. Jakie proponujecie rozwiązanie? Nie można przecież jednostronnie zmieniać warunków umowy podczas trwania tej umowy.

Każdemu użytkownikowi zmieniamy punkty ręcznie. Jeśli jeszcze nie doszliśmy poproszę login na maila.

Wszystkie konta sprzed zmiany będą doładowane.

468x60.jpg

Katalogi są dobre jednak wymagają trochę czasu i najlepiej podlinkowania swoich wpisów, obsługa miła i pomocna. Jak tylko się pojawiają promocje to się nie zastanawiać tylko kupować ;)

LaoHost - tani i niezawodny / dhosting.pl - dla stron o dużym ruchu, skalowalne zasoby z płatnością godzinową (link daje 5% rabatu) / spideric - genialny monitoring pozycji niezależny od sytuacji z proxy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności