Skocz do zawartości

94 katalogi

ovo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 224
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Właśnie się zarejestrowałem i mam dwie uwagi nt systemu (chyba, że ja tych informacji nie widzę):

1. Dlaczego nie ma informacji ile pkt trzeba kupić aby skatalogować jeden serwis? Nie chce mi się liczyć punktów, myślę że taka informacja byłaby przydatna.

2. Chciałem zamówić opisy, ale tam również nie widzę informacji ile pkt kosztuje zamówienie opisów.

Wykonam profesjonalne projekty graficzne stron www

Właśnie się zarejestrowałem i mam dwie uwagi nt systemu (chyba, że ja tych informacji nie widzę):

1. Dlaczego nie ma informacji ile pkt trzeba kupić aby skatalogować jeden serwis? Nie chce mi się liczyć punktów, myślę że taka informacja byłaby przydatna.

2. Chciałem zamówić opisy, ale tam również nie widzę informacji ile pkt kosztuje zamówienie opisów.

Witam.

Wszystkie płatne katalogi to 273 punkty.

Opisy trwa aktualizacja cennika do nowej ilości katalogów.

Dla wszystkich koszt ok 120 punktów.

Pozdrawiam

Wymienię punkty z systemu na multikody do katalogów. Zainteresowany? Pisz na priv.

468x60.jpg

• 2 tygodnie później...
Pytanie o katalogi systemu seopomagier w których zniknęły całe bazy stron?

chodzi tu o domeny z końcówką (com.pl)

Jakaś awaria?

Lepiej późno niż wcale;)

Katalogi są porozrzucane po kilkunastu hostingach.

Wtedy faktycznie były problemy z jednym z dostawców.

Nie mniej jednak cała baza jest trzymana na niezależnym serwerze

także w razie jakiś poważniejszych awarii różnych hostingów

dane są bezpieczne.

Pozdrawiam

Wymienię punkty z systemu na multikody do katalogów. Zainteresowany? Pisz na priv.

468x60.jpg

Mam drobne pytanie - punkty pozostające na koncie nie przepadają po upływie czasu ? (myślę, że nie) Zostało mi parę punktów jeszcze więc nie zaszkodzi zapytać jeszcze - czy w przyszłości/niedługo pojawią się jeszcze jakieś katalogi w grupie ?

Szukasz rzetelnego serwisu poświęconego tematyce nowych technologii ? Zajrzyj na vortal.fastpc.pl, gdzie każdego dnia publikujemy nowe interesujące treści.

• 2 tygodnie później...
Mam drobne pytanie - punkty pozostające na koncie nie przepadają po upływie czasu ? (myślę, że nie) Zostało mi parę punktów jeszcze więc nie zaszkodzi zapytać jeszcze - czy w przyszłości/niedługo pojawią się jeszcze jakieś katalogi w grupie ?

Punkty nie przepadają, nie ma konieczności ich od razu wykorzystywać.

Obecnie pracujemy nad szablonami do katalogów i linkowaniem.

Nowe katalogi jednak pojawią się w niedalekiej przyszłości, także zapraszam do dodawania

do tych obecnie darmowych, ponieważ później wskoczą na minimum 1 punkt.

468x60.jpg

• 3 tygodnie później...

Przyznawane są na bieżąco.

Jest to ręczna edycja, więc bez obawy jak nie ma podwojenia punktów zaraz no koncie.

Sprawdzamy kilka razy dziennie i każdy dostanie podwojenie.

Pozdrawiam

468x60.jpg

A wiadomo już mniej więcej kiedy zostaną wprowadzone nowe katalogi do grupy :) ?

Z pewnością ok połowy maja. Chcemy to połączyć z fajną akcją grupowo-promocyjną.

Będzie informacja na forum, a także mailing.

Pozdrawiam

468x60.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności