Skocz do zawartości

94 katalogi

ovo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 224
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Panie i Panowie.

Chcemy zagwarantować szybką moderację i akceptację wpisów.

Jednak już sam początek pokazał, że nie wszyscy mają świadomość co robią,

pchając opisy takie same do wszytkich katalogów, lub takie niejedonkrotnie już wykorzystane.

Biorąc uwagę na to, że to początek przymknięmy na to oko. To nie znaczy, że wpisy zostaną zaakceptowane.

Będziemy się indywidualnie kontaktować z użytkownikami, którzy dodali takie wpisy i poprosimy o ich zmianę.

Tym samym wprowadzimy usługę kompletnego dodania przez nas Waszych stron.

Koszt będzie nieco większy, ale za to gwarancja zaakceptowania wpisu.

W tym miejscu chcemy także przypomnieć i ostrzec, że punkty pobranie przy zgłaszaniu strony w razie odrzucenia wpisu nie są zwracane.

Nie wszystkie banki przekazują należności do systemu przelewy24.pl w weekend. Niestety specyfika systemu traktuje taką płatność jako niewykonaną i nie przyznaje punktów. Zostają one dodane przez nas ręcznie w momencie kiedy płatność widnieje jako zakończona.

Można w takim przypadku się z nami kontaktować i przedstawić sytuację - zawsze pomożemy.

Zapowiedziane podwojenie punktów nastąpi dnia jutrzejszego po wpłynięciu i przekazaniu wszystkich płatności.

Wymienię punkty z systemu na multikody do katalogów. Zainteresowany? Pisz na priv.

468x60.jpg

Od początku stawiałbym na unikalność wpisów a komentarze że katalogi są młode i nie warto dawać unikata są nie do zaakceptowania.

Nie ma co "przymykać oka" tylko od początku narzucić ostrą moderację - to zaowocuje dla katalogów w przyszłości.

Kiedy tego typu składnie będą obsługiwane?

{{a {b|a}|{a|b} b}|{c {d|c}|{c|d} c}}

Jakie są koszty kompletenego dodania strony (z opisem robionym przez Was)? Gdzie jest info w panelu?

Jak zlecić zrobienie opisów przez Was...nie widzę zakładki?:)

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Dodałem w piątek wpisy do 21 katalogów, ale do tej pory nie mam potwierdzenia. Chciałem zobaczyć jak to działa i jeszcze dzisiaj dokupić punkty, ale chyba nic z tego, a szkoda, bo ładnie się zapowiadało.

Edit:

Teraz zauważyłem, że adres mojej strony jest podany na https://www.seopomagier.pl jako dodany 19.11.2011, ale nie dostałem żadnego potwierdzenia i nie mam jak sprawdzić gdzie są te wpisy.

Dodałem w piątek wpisy do 21 katalogów, ale do tej pory nie mam potwierdzenia. Chciałem zobaczyć jak to działa i jeszcze dzisiaj dokupić punkty, ale chyba nic z tego, a szkoda, bo ładnie się zapowiadało.

Edit:

Teraz zauważyłem, że adres mojej strony jest podany na https://www.seopomagier.pl jako dodany 19.11.2011, ale nie dostałem żadnego potwierdzenia i nie mam jak sprawdzić gdzie są te wpisy.

Nie sądziliśmy, że w obecnej postaci system będzie cieszył się aż takim zainteresowaniem.

Pewne fukcje zostawiliśmy sobie na później. Jak widać z punktu użytkownika ważne funkcje.

Otóż w niedalekiej przyszłości w panelu przy projekcie danej strony pojawi się wykaz linków gdzie się znajdują wpisy.

Mało tego, kilkoma kliknięciami będzie można podlinkować wszystkie swoje wpisy z naszego systemu blogowego.

Nie chcemy także zaśmiecać Waszych skrzynek każdym dodanym wpisem.

Przewidujemy jeden raport zbiorczy po dodaniu strony do wszystkich katalogów, ale musicie się uzbroić w cierpliwość.

Codziennie zapewne będą widoczne zmiany i udogodnienia.

Od początku stawiałbym na unikalność wpisów a komentarze że katalogi są młode i nie warto dawać unikata są nie do zaakceptowania.

Nie ma co "przymykać oka" tylko od początku narzucić ostrą moderację - to zaowocuje dla katalogów w przyszłości.

"Przymknęliśmy oko", ale to nie znaczy, że wpisy przeszły.

Przywrócimy punkty i damy szanse ponownego dodania strony.

W widocznym miejscu planujemy dać informację/ostrzeżenie, że takie wpisy nie będą akceptowane, a punkty potrącane z konta.

Dodawarka to wygoda dla użytkowników, ale przez tą wygodę nie może się ona stać udręką dla moderatorów.

Wymienię punkty z systemu na multikody do katalogów. Zainteresowany? Pisz na priv.

468x60.jpg

Jakie są koszty kompletenego dodania strony (z opisem robionym przez Was)? Gdzie jest info w panelu?

Jak zlecić zrobienie opisów przez Was...nie widzę zakładki?:puknijsie:

Pytanie o obsługę takiej składni wysłałem do programistów.

Czy, a jeśli tak to kiedy postaram się odpowiedzieć jak dostanę takie informacje.

Przy obecnej ilości katalogów koszt kompletnego dodania równa się ilości punktów za katalogi plus 100 punktów za 4 opisy.

Przy katalogach można wybierać dodatkowe opcje, więc koszt punktowy może się różnić u każdego użytkownika.

Także koszt za opisy będzie różny w zależności od dokonanej wpłaty.

W przypadku wpłaty 50 zł będzie to 20 zł, a przy płatności 500 zł będzie to 12 zł.

Pisane przez nas opisy wygenerowane każdy do 25 katalogów zachowują unikalność.

Przypomnę, że w ramach projektu można dodawać wiele opisów z różnymi tytułami które będą anchorem.

Następnie, dla każdego katalogu można zaznaczyć z którego opisu ma wygerować wpis do katalogu.

Tym samym można rozłożyć np: 4 pozycjonowane frazy na wszystkie katalogi.

Jak zlecić zrobienie opisów przez Was...nie widzę zakładki?:)

Niestety znowu muszę napisać, że to opcja na przyszłość.

Platforma będzie wyglądała w przybliżeniu tak.

Podajemy adres strony, potrzebne słowa kluczowe do użycia w opisie, inne informacje dotyczące opisu.

Wybierzemy osobę która zajmie się pisaniem naszych opisów. Na obecną chwilę opisami zajmują się 3 osoby.

Przy każdej postaramy się dać 2 przykładowe opisy pomagające podjąć decyzję.

Gotowe opisy trafią do nas do akceptacji, a następnie jeśli zostaną zaakceptowane pojawią się w panelu klienta.

Klient nie będzia miał możliwości ich edycji. Będzie za to mógł je wskazać do wygenerowania wpisów do katalogów.

Wiemy , że opisy są sprawdzoną i od razu akceptujemy.

Na obecną chwilę w sprawie zlecenia opisów poprosimy o kontakt mailowy.

468x60.jpg

Od kilku dni w panelu mam napis: "Oczekuje na akceptację". Jaki jest czas uruchomienia zadań?

Darmowe punkty na start odbiły się szerokim echem.

Niestety nie wszyscy podeszli poważnie do sprawy i do przejrzenia mamy setki stron.

Proszę o kontakt na pm przyspieszymy akceptację.

468x60.jpg

Witam wszystkich.

Reprezentuję SEOpomagier.pl jako technik. Odpowiem teraz na wasze liczne pytania.

Jak zlecić zrobienie opisów przez Was...nie widzę zakładki?:lol:

Tego typu składnie będą gotowe maksymalnie do dnia jutrzejszego (możliwe, że już dziś).

Platforma do zlecania opisów będzie gotowa już dziś.

Edit:

Pracujemy nad potwierdzeniami e-mail. W panelu użytkownika jest już opcja "Wyświetl wpisy", która pokazuje do jakich katalogów zostały wpisy zgłoszone, w których zostały zaakceptowane oraz ile wpisów zostało już dodanych (proszę pamiętać, aby w panelu użytkownika ustawić odpowiednią maksymalną liczbę dodawanych opisów dziennie - jest to górna granica, więc w przypadku ustalenia np. 5 dziennie, system może dodać od 1 do 5 wpisów, a nie zawsze wszystkie 5).

Przypomnę, że w ramach projektu można dodawać wiele opisów z różnymi tytułami które będą anchorem.

Następnie, dla każdego katalogu można zaznaczyć z którego opisu ma wygerować wpis do katalogu.

Tym samym można rozłożyć np: 4 pozycjonowane frazy na wszystkie katalogi.

Od siebie mogę dodać tyle, że synonimy w opisach i słowach kluczowych także działają (póki co bez zagnieżdżeń).

Wpisy powoli się dodają, na razie 4 z 21. Czy przy "płatnych" wpisach będzie szybciej?

Druga sprawa - katalogi długo się otwierają, czasami pojawia się błąd.

Ogólnie cały system przyspieszy jak tylko ten gorący okres lekko się uspokoi. Kilka razy dziennie przeprowadzamy aktualizację obejmującą wszystkie serwery i katalogi mogą nie działać wtedy przez kilka minut. Niestety zdarza to się także popołudniami. Liczba aktualizacji jednak maleje i działanie będzie coraz lepsze. W perspektywie widzimy rozszerzenie systemu o serwery dedykowane.

Pozdrowienia,

M.G.

400x50.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności