Skocz do zawartości

94 katalogi

ovo

Rekomendowane odpowiedzi

Jeden synonim do 25 katalogów? Proszę...Stworzenie dobrego synonimu o długości 800-1200 znaków nie trwa 5 minut i spokojnie można taki tekst dodać i do 100 Katalogów bez obaw o duplikat (zaznaczam, że mówię tutaj o dobrym synonimie).

Jutro (a tak dokładniej dzisiaj) wezmę się za test tego cacuszka. Na razie bez wykupywania punktów, ale jak się sprawdzi to of corsik zamierzam atakować. Proszę o rozważenie mojej uwagi względem synonimu.

Pozdro

Witam.

Taka ilość nie wzięła się znikąd. Niestety więkoszość zgłaszanych opisów dalece odbiega od dobrego synonimu.

Z drugiej strony jeśli ktoś jest pewien swoich tekstów nic nie stoi na przeszkodzie, aby dodać wiele opisów zgłaszając do nich

swój bardzo dobrze przygotowany tekst. Dodawarka pozwala dodać wiele opisów, a każdemu z nich można przypisać inny tytuł.

Następnie wybrać z którego ma być wygenerowany opis.

Pozycjonerzy24 jeśli piszesz/piszecie tak dobre teksty zapraszamy do rozmowy na temat współpracy.

Pozdrawiam

Wymienię punkty z systemu na multikody do katalogów. Zainteresowany? Pisz na priv.

468x60.jpg

• Odpowiedzi 224
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zarejestrowałem się, ale mam 0 pkt. Promocja była ograniczona czasowo, czy trzeba gdzieś coś komuś posłać? :)

W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - www.seokatalog.pl - PR4

Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają!

Właściciele stron do któych mamy obiekcje dostaną stosowną wiadomość na maila najpóźniej do piątku.

Także, w piątek szykujemy kolejną promocję na weekend.

Będzie można zgarnąć multikody do 60 seokatalogów.

Wymienię punkty z systemu na multikody do katalogów. Zainteresowany? Pisz na priv.

468x60.jpg

Promocja weekendowa

W związku z licznymi pytaniami o kolejne promocje:

od dzisiaj(25.11.2011) godz. 15:00 do niedzieli (27.11.2011) godz. 22:00

Podwajamy każde doładownie konta.

Do każdego doładowania konta za 100 zł (najczęściej wybierane) dodajemy gratis multikod do 62 seokatalogów(www.dobre-katalogi.pl).

Zapraszamy.

468x60.jpg

Chciałem dziś wykorzystać otrzymane 15 pkt., ale jest problem.

Przy wyborze katalogów, mogę wybrać tylko do osiągnięcia 9 pkt. Wybór jakiegokolwiek kolejnego katalogu powoduje dodanie do listy wybranych katalogów wszystkich 94 katalogów, mimo że nie są odhaczone a "licznik" podaje rzeczywistą liczbę zaznaczonych katalogów.

pomagier.jpg

I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it.

Trochę dziwnie zachowuje się ta dodawarka. Chciałem dodać wpis do 50 katalogów i zaznaczyłem 50, ale wyświetliła mi się lista wszystkich 94 katalogów za 101 pkt, więc postanowiłem dodać do wszystkich 94. Po dodaniu do każdego katalogu unikalnego wpisu, potwierdziłem i wyświetliła się informacja, że potrzeba na to 94 pkt, choć wcześniej była informacja o 101 pkt. Nacisnąłem przycisk "wróć", żeby sprawdzić czy wybrałem wszystkie katalogi, ale moje wszystkie wpisy zniknęły, natomiast pojawiła się informacja, że dodałem wpisy do 88 katalogów. I teraz nie wiem czy zostały dodane "puste" wpisy, czy program zapamiętał, to co wcześniej wpisałem. Jak sprawdzić, do których katalogów nie zostały dodane wpisy? Na 100% wpisałem 94 opisy, a nie 88 i chciałbym odzyskać te, które nie zostały dodane.

Wystąpiła mała awaria jeśli chodzi o przeliczanie punktów (widoczne na powyższych screenach), co uniemożliwia dodawanie. edit Sprawa rozwiązana, wszystko już działa. Przepraszamy za kłopoty.

Trochę dziwnie zachowuje się ta dodawarka. Chciałem dodać wpis do 50 katalogów i zaznaczyłem 50, ale wyświetliła mi się lista wszystkich 94 katalogów za 101 pkt, więc postanowiłem dodać do wszystkich 94. Po dodaniu do każdego katalogu unikalnego wpisu, potwierdziłem i wyświetliła się informacja, że potrzeba na to 94 pkt, choć wcześniej była informacja o 101 pkt. Nacisnąłem przycisk "wróć", żeby sprawdzić czy wybrałem wszystkie katalogi, ale moje wszystkie wpisy zniknęły, natomiast pojawiła się informacja, że dodałem wpisy do 88 katalogów. I teraz nie wiem czy zostały dodane "puste" wpisy, czy program zapamiętał, to co wcześniej wpisałem. Jak sprawdzić, do których katalogów nie zostały dodane wpisy? Na 100% wpisałem 94 opisy, a nie 88 i chciałbym odzyskać te, które nie zostały dodane.

J.w. - bug z przeliczaniem. Jeśli chodzi o opisy, to muszą być one zapisane. Statusy wpisów do katalogów można sprawdzić klikając w przycisk "Wyświetl" przy danej witrynie w "Moje strony". Natomiast jeśli chce się ustalić do których katalogów nie zostały dodane wpisy, należy jeszcze raz wybrać opcję "Dodaj wpisy" - na liście wyświetlą się tylko te katalogi, w których wpisów nie ma.

edit Sprawa rozwiązana, wszystko już działa. Proszę sprawdzić listę katalogów wg wybranego wcześniej sposobu i ewentualnie dokonać korekt usuwając poszczególne wpisy - będzie je można dodać na nowo używając wcześniej przygotowanych opisów.

Czy w tytule też mogą być synonimy?

Tak.

400x50.jpg

zawsze podchodziłem dość sceptycznie do "nowego" i nadal podchodzę. Na próbę dodałem do katalogowanie stronę "piasowiecszydłowiecki.pl " .

Nie była wcześniej linkowana, ani pozycjonowana i po tygodniu ( około raczej) testów frazka piaskowiec jest już widoczna przez wujka google'a:-) co mnie oczywiście Cieszy. Dodam inne jeszcze stronki i zobacze jak sie to ma do innych już linkowanych wcześniej stron. Frazkę sprawdzałem seo-stat mini.

Szkoda, ze grafe mają jednakową, ale może nie mają czasu albo grafika? :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności