Skocz do zawartości

94 katalogi

ovo

Rekomendowane odpowiedzi

Ja wykorzystałem darmowe punkty + darmowe katalogi na próbę, w sumie jakieś 17 katalogów. Wpisy mam zaakceptowane, ale dodane tylko 2 i stoi od kilku dni? Co się dzieje? Mam czekać aż się doda (w ustawieniach mam po 10 katalogów/dzień).

Wpisy wcześniej czy później będą rozesłane.

Zastosowany jest mechanizm, który jak najbardziej ma za zadanie różnicowanie wysyłanych wpisów.

Proszę na pw podać adres strony, przyjrzymy się jej.

Wymienię punkty z systemu na multikody do katalogów. Zainteresowany? Pisz na priv.

468x60.jpg

• Odpowiedzi 224
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

20.11.2011 złożyłem zlecenie na katalogowanie wraz z opisami... opisy dostałem 30.11 z zaznaczeniem, że zostały wykonane przez osobę trzecią, tzn. że pewnie są błędy,

Niestety, ale nie mam czasu ich sprawdzać - zleciłem usługę kompleksowo i zapłaciłem tego samego dnia.

Gdybym wiedział, że to tak będzie wyglądać, to pewnie zleciłbym opisy osobie z którą współpracuję i wiem, że zrobi to dobrze, a tak nawet nie mam gwarancji, że te, które wy zleciliście będą zaakceptowane...dla mnie to strata czasu, której właśnie chciałem uniknąć...

Teraz muszę wrzucać każdy opis do seolighta i sprawdzać, czy się dobrze miesza i czy nie ma błędów; przy tym zleceniu, które dałem będę robił to do rana...

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Zgłosiłem jedną stronę na próbę do kilku katalogów za pomocą startowych punktów. Po długim czasie oczekiwania (2-3 tyg.) i nie otrzymaniu żadnego potwierdzenia wchodzę na konto zobaczyć co się dzieje. Status strony: aktywna. Wyświetl: Dla tej witryny nie zostały dodane jeszcze żadne wpisy. Punktów 0. Co się stało ze zgłoszonymi wpisami?

...niestety, a zapowiadało się dobrze...

Nocka na poprawianiu błędów typu Chciał byś , Bez płatne, mógł byś; liczne błędy stylistyczne, niektóre opisy typu Kali wie, Kali umie, kto to pisał? :)

i wiecie co najbardziej w***wia , że opisy unikalne, robione na Wasze zlecenie, poprawione przeze mnie i co i odrzcucane na dzień dobry przez moderatora np. badguys.pl, żenada! Strata kasy i czasu!

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

20.11.2011 złożyłem zlecenie na katalogowanie wraz z opisami... opisy dostałem 30.11 z zaznaczeniem, że zostały wykonane przez osobę trzecią, tzn. że pewnie są błędy,

Niestety, ale nie mam czasu ich sprawdzać - zleciłem usługę kompleksowo i zapłaciłem tego samego dnia.

Gdybym wiedział, że to tak będzie wyglądać, to pewnie zleciłbym opisy osobie z którą współpracuję i wiem, że zrobi to dobrze, a tak nawet nie mam gwarancji, że te, które wy zleciliście będą zaakceptowane...dla mnie to strata czasu, której właśnie chciałem uniknąć...

Teraz muszę wrzucać każdy opis do seolighta i sprawdzać, czy się dobrze miesza i czy nie ma błędów; przy tym zleceniu, które dałem będę robił to do rana...

Zaproponowałem wykonanie usługi osobiście przeze mnie w terminie 2-3 dni dla kilku stron - została odrzucona.

Zdaje sobie sprawę, że nie każdy musi być zadowolony. Z każdą nawet najmniejszą rzeczą można pisać,

załatwiamy ją po myśli klienta. Mógł Pan napisać, że opisy są nie do przyjęcia. Na pewno byśmy nie zostawili tego bez echa.

Odrzucenie strony z opisem dostarczonym przez nas mogło mieć inne podłoże.

Teraz przy takiej ilości stron nie mamy możliwości stwierdzić jaki był powód.

Jednak taką czy inną sytuację można zgłaszać mailowo. Do późnych godzin często toczymy korespondencję.

Zgłosiłem jedną stronę na próbę do kilku katalogów za pomocą startowych punktów. Po długim czasie oczekiwania (2-3 tyg.) i nie otrzymaniu żadnego potwierdzenia wchodzę na konto zobaczyć co się dzieje. Status strony: aktywna. Wyświetl: Dla tej witryny nie zostały dodane jeszcze żadne wpisy. Punktów 0. Co się stało ze zgłoszonymi wpisami?

Użytkowniku Sobel.

Jakże by było łatwiej jakby pan napisał na maila prostą informację typu:

Mój nick ....... dodałem strone nazwa domeny jest zaakceptowana ale nie widnieje w katalogach.

Proszę o info.

... a tak na podstawie czego ja mam Panu tu odpwiedzieć?

Pozdrawiam

Użytkowniku Sobel.

Jakże by było łatwiej jakby pan napisał na maila prostą informację typu:

Mój nick ....... dodałem strone nazwa domeny jest zaakceptowana ale nie widnieje w katalogach.

Proszę o info.

... a tak na podstawie czego ja mam Panu tu odpwiedzieć?

Pozdrawiam

Wymienię punkty z systemu na multikody do katalogów. Zainteresowany? Pisz na priv.

468x60.jpg

Zaproponowałem wykonanie usługi osobiście przeze mnie w terminie 2-3 dni dla kilku stron - została odrzucona.

Po pierwsze na samym początku zleciłem napisanie tekstów osobiście przez Pana - trzeba było pisać od razu, a nie iść na łatwiznę. Nie podał Pan terminu 2-3 dni, na 28 opisów byle jakiej jakości czekałem 10 dni, to na 28 dobrej jakości poczekam dwa-trzy dni, przy tym ruchu jaki macie?

Mógł Pan napisać, że opisy są nie do przyjęcia. Na pewno byśmy nie zostawili tego bez echa.

Trzeba było powiadomić mnie, że nie dacie rady dostarczyłbym opisy od rzetelengo współpracownika. A tak zostałem postawiony pod ścianą z opisami z wymuszonymi słowami kluczowymi, które poprawiam od wczoraj od północy - 28 opisów; nie wszystkie, ale większość niegramatycznych lub bez sensu, i dalej je poprawiam...

Stona została zaakceptowana w panelu, wszystkie strony zostały zaakceptowane, a potem opis odrzucony - ten od Was w badguys.pl - na dzień dobry , a co najśmieszniejsze dotyczący - strony firmowej

Czyli nie macie kontroli nad systemem?

Po pierwsze na samym początku zleciłem napisanie tekstów osobiście przez Pana - trzeba było pisać od razu, a nie iść na łatwiznę. Nie podał Pan terminu 2-3 dni, na 28 opisów byle jakiej jakości czekałem 10 dni, to na 28 dobrej jakości poczekam dwa-trzy dni, przy tym ruchu jaki macie?

Mógł Pan napisać, że opisy są nie do przyjęcia. Na pewno byśmy nie zostawili tego bez echa.

Trzeba było powiadomić mnie, że nie dacie rady dostarczyłbym opisy od rzetelengo współpracownika. A tak zostałem postawiony pod ścianą z opisami z wymuszonymi słowami kluczowymi, które poprawiam od wczoraj od północy - 28 opisów; nie wszystkie, ale większość niegramatycznych lub bez sensu, i dalej je poprawiam...

Stona została zaakceptowana w panelu, wszystkie strony zostały zaakceptowane, a potem opis odrzucony - ten od Was w badguys.pl - na dzień dobry , a co najśmieszniejsze dotyczący - strony firmowej

Czyli nie macie kontroli nad systemem?

Kontrola nad systemem nie bardzo ma się do usuniętych stron.

Nie widzę powodu, aby trzymac informację, że strona Pana Nowaka www.domena.pl została usunięta bo.......

tym bardziej pamiętać takich rzeczy.

Szanowny Panie ta dyskusja nie doprowadzi do niczego.

Jeszcze raz przypomnę, że zawsze można się z nami skontaktować i powiedzieć w czym rzecz.

Mógł Pan napisać, zadzwonić, że terminy pana gonią, że sprawa napięta, lub coś w tym rodzaju.

Przecież, mogliśmy zaakceptować te wpisy i po akceptacji dokonać edycji wpisów, lub ustalić wspólnie jakieś inne rozwiązanie.

Przede wszystkim był potrzebny dialog, którego zabrakło, a do którego w niejasnych sytuacjach zapraszam.

Pozdrawiam

468x60.jpg

Ale o czym tu rozmawiać? Zamówiłem usługę i jestem niezadowolny, wręcz w***rwiony, bo tracę czas! Nie mogę wyrazić swojej opinii? Dodaje strony w panelu, czekam na ich akceptację - zaakceptowano

Chcę mieć gwarancję poprawności wpisów i gwarancję akceptacji - zlecam Wam ich tworzenie, za co przecież płacę, żeby mieć 100% pewności

Dodaje od Was byle jakie opisy, które nie spełniają Waszych wymagań i wpisy są odrzucane...

Jak chcecie zlecać osobm trzecim opisy, to je napierw na swoich stronach pzetestujcie, a nie na klientach, bo drugi klienci raz nie przyjdą i ja zapewnie już nie skorzystam

Chciałbym spytać, czy można dodać do waszej listy własny katalog, czy są to tylko pana katalogi?

Witam.

Są to tylko katalogi z danego systemu. Nie ma możliwości dołączenia katalogów z zewnątrz.

Pozdrawiam

468x60.jpg

Odnalazłem sobie Pana stronę.

Pan ją wysłał do akceptacji nie dodając żadnych opisów.

Konto doładowne pownownie ilością 15 punktów.

W razie problemów zapraszam do kontaktu.

Pozdrawiam

468x60.jpg

Ale o czym tu rozmawiać? Zamówiłem usługę i jestem niezadowolny, wręcz w***rwiony, bo tracę czas! Nie mogę wyrazić swojej opinii? Dodaje strony w panelu, czekam na ich akceptację - zaakceptowano

Chcę mieć gwarancję poprawności wpisów i gwarancję akceptacji - zlecam Wam ich tworzenie, za co przecież płacę, żeby mieć 100% pewności

Dodaje od Was byle jakie opisy, które nie spełniają Waszych wymagań i wpisy są odrzucane...

Jak chcecie zlecać osobm trzecim opisy, to je napierw na swoich stronach pzetestujcie, a nie na klientach, bo drugi klienci raz nie przyjdą i ja zapewnie już nie skorzystam

System opisów na dniach będzie ulepszony, póki co jest to wstępna wersja tej usługi. Proces będzie wyglądał mniej więcej tak:

1. Klient zamawia opis, tak jak obecnie, czyli wybiera osobę, słowa kluczowe i stronę, której ma się tyczyć,

2. Zamówienie jest widoczne jako oczekujące od razu w panelu. W tym samym momencie w swoim panelu widzi to osoba, której zlecenie zostało powierzone i akceptuje je, bądź odrzuca (i tutaj zwracają się punkty),

3. Użytkownik widzi zlecenie jako zaakceptowane i od tego czasu pisanie będzie zajmowało 48h (musimy uspokoić sprawy związane z pracownikami),

4. Po skończeniu opisu użytkownik widzi zlecenie jako zakończone oraz swoje opisy do wglądu.

Dalej będzie to pełny automat - przy dodawaniu strony, jak zwykle, opisy będą dostępne do wyboru i wpis z opisem oznaczonym wcześniej jako "zaakceptowany" będzie w momencie dodany (nie będzie musiał przechodzić moderacji i co za tym idzie nie będzie szans na jego odrzucenie).

400x50.jpg

Odnalazłem sobie Pana stronę.

Pan ją wysłał do akceptacji nie dodając żadnych opisów.

Konto doładowne pownownie ilością 15 punktów.

W razie problemów zapraszam do kontaktu.

Pozdrawiam

Szczerze mówiąc liczyłem, że o zaakceptowaniu/odrzuceniu strony będę poinformowany mailowo.

Jestem pewny, że strona została dodana z opisem wraz z synonimami. No ale cóż, wszytko jest możliwe jak widać :puknijsie:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności