Skocz do zawartości

94 katalogi

ovo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

To trzeci dzień gdzie próbuję drogą mailową uzyskać pomoc. Mam problem z dodawaniem opisów. Państwa system pokazuje głupoty. Niestety na moją wczorajsza pocztę nikt nie pofatygował sie odpowiedzieć. Reasumując - wysłałam trzy e-mail, dostałam odpowiedź tylko na pierwszy. A wystarczyłoby, aby ktoś wszedł na moje konto w seopomagier i spróbował dodać opis.

A wszystko miało być takie proste :D

Ludzka kreatywność jest największym zasobem. R. Florida

Moderowany_katalog_stron_50.pngZapraszam do moderowanego katalogu stron i ogłoszeń: https://http4u.pl Podstawowy wpis za free.

• Odpowiedzi 224
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Witam,

To trzeci dzień gdzie próbuję drogą mailową uzyskać pomoc. Mam problem z dodawaniem opisów. Państwa system pokazuje głupoty. Niestety na moją wczorajsza pocztę nikt nie pofatygował sie odpowiedzieć. Reasumując - wysłałam trzy e-mail, dostałam odpowiedź tylko na pierwszy. A wystarczyłoby, aby ktoś wszedł na moje konto w seopomagier i spróbował dodać opis.

A wszystko miało być takie proste ;)

Witam.

Niestety na poczcie nie ma żadnych informacji od Pana. bok(@malpa)seopomagier.pl i zaraz pomogę.

W takich przypadkach też jest nr telefonu podany, aby dać znać, że coś nie tak.

Pozdrawiam

Wymienię punkty z systemu na multikody do katalogów. Zainteresowany? Pisz na priv.

468x60.jpg

Witam,

A wszystko miało być takie proste :)

Nie możemy tego tak zrobić, gdyż konstrukcja opisu powoduje wyraźnie błąd w naszym generatorze i nawet wklejając opis przez nas jest problem. Co prawda moglibyśmy obejść problem "na około", ale to nie jest rozwiązanie, dlatego pracujemy właśnie nad odpowiednią poprawką.

400x50.jpg

Cały copywriting na obecmą chwilę ogranicza się do opisó do naszych katalogów.
Że się tak wyrażę: co to ma do rzeczy skoro ja pisałem o braku informacji o cenach?

Cennik za opisy jest widoczny po wyborze ilości opisów, ale faktycznie może to być mało intuicyjne.

Postaramy się zmienić.

Pozdrawiam

Wymienię punkty z systemu na multikody do katalogów. Zainteresowany? Pisz na priv.

468x60.jpg

Promocja Świąteczno - NowoRoczna.

Doładuj konto za 20 zł netto i dodawaj bez ograniczeń do końca roku.

Doładuj konto za 50 zł netto i dodawaj bez ograniczeń do 15 stycznia 2012.

Doładuj konto za 100 zł netto i dodawaj bez ograniczeń do 31 stycznia 2012.

Poleć naszą dodawarkę osobie znajomej. Jeśli doda swoją 1 stronę my dodamy 1 Twoją za free.

Każde doładowane konto zwiększymy o 100. 000 punktów. Po upływie czasu pozostałe punkty odejmujemy.

W tym czasie nie przyjmujemy zleceń na opisy.

Zapraszamy.

468x60.jpg

Witam!!

Jutro zrobię przelew, tylko nie wiem czy dobrze zrobiłem bo zarejestrowałem się i w przelewie podałem dane takie jak przesłał mi Pan na maila a jako tytuł dałem pozycjonowanie dopisać tam mój nick?

To chyba nie o nas chodziło.

Wysłałem pw.

Pozdrawiam

468x60.jpg

Wykup 1 multikod i dodaj swoją stronę. Właściciel wkłada w katalogi swoją pracę i pieniądze, też coś musi z tego mieć.

W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - www.seokatalog.pl - PR4

Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają!

Wykup 1 multikod i dodaj swoją stronę. Właściciel wkłada w katalogi swoją pracę i pieniądze, też coś musi z tego mieć.

Słuszna uwaga, choć z drugiej strony wolałbym jakby napisał ktoś bezpośrednio do mnie i poprosił o jakieś punkty.

Jak widać kombinowanie mamy we krwi;)

468x60.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności