Skocz do zawartości

94 katalogi

ovo

Rekomendowane odpowiedzi

Jak widać kombinowanie mamy we krwi;)
Raczej bogate doświadczenia, że w tym kraju to już nic za darmo nie ma.. W każdym razie już wiesz, że jestem zainteresowany każdymi punktami więc gdybyś chciał zmienić ten stereotyp to wiesz gdzie mnie szukać ;)
Mam pytanie do promocji, można kupić przez szybkie przelewy ten kod ważny do końca roku?

I czy można jakoś dodać od razu do wszystkich katalogów jedną stronę czy rozłożenie wpisów to przymus?

Jestem prawie pewien, że odpowiedź na te pytania to 2x tak ;)

• Odpowiedzi 224
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
A co z moim pytaniem, czy można dodać wszystkie wpisy na raz, tak aby szybko otrzymać linki?

Można. Wystarczy napisać maila z nazwą domeny.

Pozdrawiam

Wymienię punkty z systemu na multikody do katalogów. Zainteresowany? Pisz na priv.

468x60.jpg

Proponuję także dorobienie opcji dodaj od razu wszystkie wpisy, obecnie można dodawać 1, 5 czy 10 na dobę, a opcja dodaj od razu wszystkie także się przyda.

Mamy na uwadze większę rozpiętości dodawanych wpisów.

Natomiast jak już wcześniej wspominałem, krótki mail do nas z informacją

dla jakiej domeny rozesłać wpisy od razu i będzie zrobione od ręki.

Pozdrawiam

Wymienię punkty z systemu na multikody do katalogów. Zainteresowany? Pisz na priv.

468x60.jpg

Ile czeka się na zrealizowanie opisu? Jeżeli autor jest teraz zajęty rozbudową systemu to może mi zmienić wykonawcę na 'Kasię'? :)

Witaj.

Kilka postów wyżej prosiłeś o zwrot punktów i nie realizowanie opisów.

Tak więc punkty zostały zwrócone, zamówienie z bazy usunięte, a innego zgłoszenia nie dostaliśmy.

Pozdrawiam.

468x60.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności