Skocz do zawartości

linki ostro w dół

pchlistosc

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich,

mam pytanie dwa dni temu strasznie w dół poleciała mi ilość linków (i tak ich było nie dużo :-() w yahoo było tego 50 poleciało na 26. Dzisiaj jedna fraza spadła o 56 pozycji ?

Podpowiecie co może być przyczyną?

Sprzątanie Wrocław to oferta dla ludzi oszczędzających swój czas, skorzystaj również z usługi pranie dywanów Oleśnica

yahoo zamknęło swój serwis - poszukaj na forum zanim zaczniesz pytać.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

ale zamknięcie serwisu yahoo nie wyjaśnia spadku w serpach, nie wiem gdzie dodawałeś swoją stronę i skąd masz linki, ale były spore bany na niektórych domenach regionalnych ( katalogi, precle) i może dostałeś odłamkiem

ja też dziś zauważyłem spadek bl i tez nie wiedziałem ze yahoo zamknęło zliczanie bl. natomiast sprawdziłem majestic seo i ahrefs, nie znałem wcześniej tych narzędzi, czyktoś może mi wytłumaczyć dlaczego są takie różnice w wynikach? w majestic pokazuje 250 linków a w ahrefs ponad 1000, to trochę duża rozbieżność

Niestety YBL już nie sprawdzić niestety. Przerzuciłem się na open site explorer i majestic seo innego wyjścia nie ma. Są też inne systemy sprawdzania BL (np. backlinkwatch.com), będzie trzeba się nimi także zainteresować.

Domeny na sprzedaż - pod zaplecze SEO, strony PP, strony firmowe, sklepy internetowe.

Zapraszam również na podstronę z darmowymi narzędziami SEO >> https://techformator.pl/darmowe-narzedzia-seo/

Jeżeli jesteś zainteresowany publikacjami wpisów gościnnych, napisz do mnie @.

Tak lecz narzędzie wciąż działa, musieli przesiąść się na coś innego lub pokazują dane historyczne. Czas pokaże co z tego wyjdzie.

Domeny na sprzedaż - pod zaplecze SEO, strony PP, strony firmowe, sklepy internetowe.

Zapraszam również na podstronę z darmowymi narzędziami SEO >> https://techformator.pl/darmowe-narzedzia-seo/

Jeżeli jesteś zainteresowany publikacjami wpisów gościnnych, napisz do mnie @.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności