Skocz do zawartości

Pytanie o webhost

KazioR

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

czy ma ktoś stronę na serwerach www_webhost_pl od tygodnia nie mogę się doprosić aby mi puścili crona? Mam od kilku lat u nich katalog stron. Czy to jest ich standardowe działanie? Żadne podane polecenie z panelu admina tego nie odpala podejrzewam, że to zablokowali. Jak sprawdzić czy cron jest na tym hostingu dostępny?

Dzięki za ewentualne podpowiedzi jaką dać ścieżkę polecenia :

0,30 * * * wget -O /dev/null https://www.kazior5/adder/automat.php - to sugestia admina serwera ale tylko w piątek ruszyło w nocy na 2 minuty.

no nie podałem */10 * * * ma działać co 10 minut, to co dopisałem działa bezbłędnie adres domeny nie jest faktyczny :D .

*/10 * * * wget -O - www.kazior5/adder/automat.php

takie polecenie też pisałem nie poszło, z tego co widzę ta kreska "-" pomogła na na końcu dałem ten urywek aby mi nie posyłał maili.

*/10 * * * wget -O - www.kazior5/adder/automat.php >/dev/null 2>&1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności