Skocz do zawartości

Diabelsko skuteczny katalog stron

Xemix

Rekomendowane odpowiedzi

Mała Mikołajkowa promocja, kilka kodów promowanych dla Was! :P

Wpis Promowany (+1):

DIABELSKINET01

DIABELSKINET02

DIABELSKINET03

DIABELSKINET04

DIABELSKINET05

DIABELSKINET06

DIABELSKINET07

DIABELSKINET08

DIABELSKINET09

DIABELSKINET10

Proszę o logiczne, w miarę unikalne opisy. Ponadto - jeżeli wykorzystałeś kod, podaj informację tutaj, w przeciwnym razie strona nie zostanie zatwierdzona (tzn. zostanie dodana do katalogu, ale przy wpisie zwykłym, a kod i tak straci ważność).

Zapraszam do dodawania stron!

• Odpowiedzi 49
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

pisałem opis z głowy - postarałem się, aby był bardzo dobry i unikalny bez błędów...sprawdziłem go czytając kilka razy żeby było ok - chyba prawie 700 znaków miał.....i co - strona usunięta bez podania nawet powodu....dzięki.....(sprawa dotyczy obu Twoich katalogów)

Najlepsze noclegi w Polsce

• 3 tygodnie później...

Dawno nic nie było :) Przedświąteczna promocja i...

...kilka kodów - wpis promowany (+1). Wykorzystałeś kod - napisz posta, oszczędź innym czasu. Proszę też o klikanie "+1" z zamian za wpis premium :) Dzięki.

PIO_WBOARD.NET0

PIO_WBOARD.NET1

PIO_WBOARD.NET2

PIO_WBOARD.NET3

PIO_WBOARD.NET4

PIO_WBOARD.NET5

PIO_WBOARD.NET6

PIO_WBOARD.NET7

PIO_WBOARD.NET8

PIO_WBOARD.NET9

Diabelski.net.pl - Diabelsko skuteczny katalog stron

• 1 miesiąc temu...

Dziś uporałem się z moderacją, a w katalog ma w swojej bazie już 300 stron. Teraz już będę regularnie i często moderował wpisy - 1x w tygodniu. Zaznaczam, że sprawdzam logiczność, spójność, poprawność i unikalność opisu - opisy z błędami będą zostawiane "na później", czyli poprawiał je będę w wolnej chwili w późniejszym okresie bądź będę usuwał tak więc proszę się do tego przyłożyć, bo nie wymagam dużo.

Z tej okazji kilka kodzików, na wpis promowany:

WBOARD.NET_01

WBOARD.NET_02

WBOARD.NET_03

WBOARD.NET_04

WBOARD.NET_05

Proszę o regulaminowe wpisy. Wyjątkowo, wpisy promowane będą wymoderowane od ręki. Proszę też o informacje, jeżeli wykorzystałeś kod.

Ponadto, mam do rozdania 50 kodów na wpis promowany - co musicie zrobić? Nic szczególnego - wystarczy, że klikniesz w Google +1. Jeżeli zaobserwuję wzrost plusików w ciągu najbliższych dni będę wrzucał kody, w sumie jak pisałem - 50. Przypominam także o akcji z pierwszego postu - klikając +1 i kontaktując się ze mną (PW/formularz kontaktowy) otrzymasz kod na wpis promowany :)

Zapraszam do klikania +1, dodawania stron i w późniejszym czasie korzystania z kodzików.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności